Έρωτας και φλερτ με άρωμα Χριστουγέννων!

Μια πρώτη τάξης ευκαιρία να ξεσκονίσετε τις ερωτικές σας τεχνικές αποτελεί   η χαρούμενη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα των γιορτινών αυτών ημερών.

Το άγχος και το στρες της καθημερινότητας απομακρύνονται για τις ημέρες αυτές λόγω των εορτών και οι..ορίζοντες όλων είναι πιο ανοικτοί.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από εταιρεία προφυλακτικών  το 35% των γυναικών και το 40% των ανδρών φλερτάρει με συναδέλφους στα χριστουγεννιάτικα πάρτι του γραφείου, στις εορταστικές συγκεντρώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
 Όπως απάντησαν οι συμμετέχοντες στην έρευνα λίγο η ρομαντική ατμόσφαιρα λίγο ο χαμηλός φωτισμός λίγο το ποτό λίγο η χαλαρή διάθεση αλλά και η ωραία εμφάνιση το …κακό δεν αργεί να συμβεί.
Από τα 2.000 άτομα που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 24% δήλωσε πως είχε ερωτική επαφή κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα πάρτι στη δουλειά, ενώ το 46% από τα άτομα που είχαν ερωτική επαφή δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό.
Μάλιστα, το 18% των συμμετεχόντων επέλεξε το δωμάτιο συνεδριάσεων για να αποφύγει την πολυκοσμία, ενώ το 10% μετέφερε τη δράση στο γραφείο του διευθυντή!
Ένα ποσοστό που άγγιζε το 15% των γυναικών ανέφερε πως και μετά τις γιορτές συνέχισαν το ρομαντικό ειδύλλιο που ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα.
Από την άλλη πλευρά όμως οι άνδρες δεν φαίνεται να κρατούν τον έρωτα που γνώρισαν τα Χριστούγεννα.
Πηγή:Onalert.gr