Αθλητικά Παρασκήνια, 25 Δεκεμβρίου 2013

  • Τα γκολ του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύροΤα γκολ του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο

    Gazzetta team – Την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 34 γκολ είχε στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί.

  • Ανέκδοτο για τα πέναλτι του Ολυμπιακού ο ΑλαφούζοςΑνέκδοτο για τα πέναλτι του Ολυμπιακού ο Αλαφούζος

    Gazzetta team – Ένα ανέκδοτο που είχε να κάνει με τα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού ανέβασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και έγινε χαμός από σχόλια…

  • Ένας μήνας και πάλι καλά για ΓκαρσίαΈνας μήνας και πάλι καλά για Γκαρσία

    Gazzetta team – Τα χειρότερα γλίτωσε ο Ισπανός μέσος της Καλλονής Γιονάν Γκαρσία καθώς δεν θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον ώμο αλλά θα μείνει εκτός για έναν μήνα.

  • Τα γκολ του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύροΤα γκολ του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο

    Gazzetta team – Ο Παναθηναϊκός σκόραρε 28 φορές στον πρώτο γύρο και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να τα δείτε όλα μαζεμένα.

  • Παρί ή ανανέωση με Γιουβέντους για ΠογκμπάΠαρί ή ανανέωση με Γιουβέντους για Πογκμπά

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για το δέλεαρ της Παρί και την ανάγκη άμεσης ανανέωσης του συμβολαίου του Πογκμπά στην Γιουβέντους.

  • Ο Σάντος για το φιλικό με την ΠορτογαλίαΟ Σάντος για το φιλικό με την Πορτογαλία

    Gazzetta team – Η Εθνική Ελλάδος θα παίξει φιλικό με την Πορτογαλία στις 31 Μαϊου στην Λισσαβώνα και ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το ματς.

  • Ο Σπυρόπουλος για το Αρσεναλ - ΤσέλσιΟ Σπυρόπουλος για το Αρσεναλ – Τσέλσι

    Αλέξης Σπυρόπουλος – Ο Αλέξης Σπυρόπουλος γράφει για την κακή εικόνα της Άρσεναλ και την συνέπεια της Τσέλσι στα μεγάλα ραντεβού της, όπως φάνηκε στο μεταξύ τους ματς.

  • Υπέγραψε ο Πελέ, έκλεισε και ο ΑυλωνίτηςΥπέγραψε ο Πελέ, έκλεισε και ο Αυλωνίτης

    Διονύσης Δελλής – Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και τυπικά ο Πελέ. Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να μην ανακοίνωσαν τη συμφωνία, το περιβάλλον του Πορτογάλου όμως υποστηρίζει ότι το Σάββατο έπεσαν “υπογραφές”. Κλεισμένος και ο Αυλωνίτης.

  • «Ο Άρης άλλαξε και... ενοχλεί»«Ο Άρης άλλαξε και… ενοχλεί»

    Γιώργος Φραδελάκης – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από την ΠΑΕ Άρης, που τονίζει μέσω facebook ότι ενοχλεί η αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ κάνει λόγο και για επικείμενη ενίσχυση.

  • Αρχική συμφωνία Παναθηναϊκού με ΛαγόΑρχική συμφωνία Παναθηναϊκού με Λαγό

    – Προ των πυλών βρίσκεται η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Λαγό ως το 2017, αφού οι δύο πλευρές εμφανίζονται να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, http://sport.gr.msn.com/