Έλληνας ομογενής χρεοκόπησε γιατί το άλογό του πέθανε από τσίμπημα αράχνης!

Αυτή κι αν είναι κακοτυχία. Όχι μόνο για τον Έλληνα ομογενή που έδωσε 5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα άλογο αλλά και για το ίδιο το ζωντανό, που πέθανε από τσίμπημα αράχνης. Ο επιχειρηματίας χρεοκόπησε και τώρα έχει μπλεξίματα με το νόμο!

 

Ο Jimmy όπως ήταν το όνομα του αλόγου ήταν ετεροθαλής αδελφός του περίφημου ιπποδρομιακού αλόγου Blac Caviar που έχει κερδίσει πολυάριθμες κούρσες και τεράστια ποσά!

Και όχι μόνο χάθηκε το άλογο αλλά χάθηκαν και τα πέντε εκατομμύρια δολάρια που κατέβαλαν για την αγορά του, επενδυτές στην εταιρία BC3 του Έλληνα ομογενούς από την Αυστραλία, Βασίλη Βλάχου.
Τώρα οι επενδυτές διεκδικούν το μερίδιο τους από το ποσό που θα καταβάλει η ασφάλεια για την απώλεια του αλόγου.

Η απώλεια του αλόγου είναι η τελευταία πλοκή στο δράμα που εξελίσσεται με την χρεοκοπία του κ. Βλάχου

Εκτιμάται πως πάνω από χίλιοι παίκτες ιπποδρόμου έχασαν «γενναία» ποσά που είχαν στοιχηματίσει, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 500 εκ. δολάρια. Την υπόθεση εξετάζει το δικαστήριο, στην οποία κεντρικός πρωταγωνιστής είναι Έλληνας ομογενής.

Μερικά, δε, από τα «θύματα» είναι αστυνομικοί. Κάποιος από τους αστυνομικούς υποστηρίζει πως έχασε τουλάχιστον μισό εκατομμύριο δολάρια!
Ο κ. Βλάχος είχε δημιουργήσει μια λέσχη που στοιχημάτιζε σε ιπποδρομιακές κούρσες. Ισχυριζόταν ότι μελετούσε διεξοδικά κάθε κούρσα και τα στοιχήματα «είχαν απόδοση». Τον εμπιστεύτηκαν πολλοί και παίχθηκαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που τώρα χάθηκαν…

Για την ώρα, οι Αρχές «πάγωσαν» τα περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 29 εκατομμυρίων δολαρίων, και του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα.

Newsit.gr