Μεγάλη ανατροπή! Ο Σουμάχερ χαροπαλεύει γιατί προσπάθησε να γλιτώσει ένα φίλο του

Πληροφορίες για το πως έγινε το έγινε το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ το μεσημέρι της Κυριακής στις γαλλικές Άλπεις έδωσε η εκπρόσωπος του σπουδαίου Γερμανού πιλότου, Σαμπίν Κεμ.

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ατύχημα δεν οφείλεται σε υψηλή ταχύτητα αλλά σε μία σειρά από εξαιρετικά άτυχες συμπτώσεις. Ο Σουμάχερ βρέθηκε στο σημείο για να βοηθήσει έναν φίλο του που είχε πέσει και λίγο αργότερα προσέκρουσε σε έναν βράχο. Τότε ο “Σούμι” πήρε ύψος και προσγειώθηκε με το κεφάλι σε έναν άλλον βράχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά.

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ ενημέρωσαν πως : “Ο Μίκαελ Σουμάχερ υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε νέα χειρουργική επέμβαση για να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλός του από το αιμάτωμα και σήμερα η κατάστασή του είναι καλύτερη.

Υπάρχουν ακόμη πολλά αιματώματα, αλλά σύμφωνα γαλλικά ΜΜΕ δεν έκρυψαν πως έμειναν έκπληκτοι από τη βελτιώσή του. Πάντως, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, με τον Σουμάχερ να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί επανέλαβαν πως δε μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη και πως οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες”.

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Την ίδια ώρα τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με την μεταφορά του Σουμάχερ, με ελικόπτερο, από το σημείο του ατυχήματος.