Συλλήψεις και προσαγωγές για το «πεδίο μάχης» στο Αιγάλεω – ΑΕΚ (Βίντεο)

Σαρανταοκτώ προσαγωγές και έξι συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγάλεω, όπου διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ΑΕΚ.

Οι προσαγωγές και οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν πριν την έναρξη και μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Για την ιστορία, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 επί της τοπικής ομάδας.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

 


Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ανδριανός

Απαράδεκτα χαρακτηρίζει τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα ποδοσφαίρου Γ’ Εθνικής μεταξύ Αιγάλεω – ΑΕΚ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Ο κ. Ανδριανός αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον πρωθυπουργό και υπενθύμισε ότι “η βία δεν έχει θέση μέσα και έξω από τα γήπεδα”.

“Τα σημερινά απαράδεκτα επεισόδια στον αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής μετάξυ του Αιγάλεω και της ΑΕΚ πρέπει να βρουν την ξεκάθαρη και απερίφραστη καταδίκη ολόκληρου του αθλητικού κόσμου της πατρίδας μας. Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για το συμβάν. Η βούληση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, είναι δεδομένη: τα κρούσματα της βίας, όπως και κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά, να αντιμετωπίζονται χωρίς καμία ανοχή” τονίζει ο κ. Ανδριανός και προσθέτει:

“Η βία δεν έχει θέση μέσα και έξω από τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους. Όσο και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι επιδιώκουν το αντίθετο, οι ελληνικές οικογένειες, με την συντονισμένη δράση της Πολιτείας και κάθε εμπλεκόμενου φορέα, θα επιστρέψουν στις κερκίδες”.