Φοιτήτριες οι δύο νεκρές γυναίκες στο πούλμαν! Ακρωτηριάστηκε ο οδηγός

Δύο νεαρές γυναίκες (σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κάτω από 30 ετών) έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου, ακρωτηριάστηκε σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Οι πληροφορίες λένε, ότι το λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα, ήταν γεμάτο με νέους ανθρώπους. Ανάμεσά τους, ήταν πολλοί φοιτητές, που έπεστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αιτωλοακαρνανία, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αίμα και πανικός στην εθνική οδό

Το τροχαίο συνέβη στο 2ο χιλιόμετρο, πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε με τη νταλίκα.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Σύμφωνα με τον Πύραρχο Κωνσταντίνο Πουλτίδη, που είναι επικεφαλής της επιχείρησης της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών,
δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο και ο οδηγός του λεωφορείου έχει τραυματιστεί στα πόδια. Στο σύνολό τους, οι επιβάτες ήταν 27…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, υπάρχουν 2 νεκρές γυναίκες κάτω των 30 ετών, 15 ελαφρά τραυματίες και ένας σοβαρά (ο οδηγός του λεωφορείου).

Πώς έγινε το τροχαίο
Ο Χρήστος Λιούπας, Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, λέει στο NewsIT ότι το λεωφορείο έπεσε πάνω στη νταλίκα που προπορευόταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο δεν έβρεχε την ώρα του τροχαίου…

Ο Πύραρχος Πουλτίδης, διευκρινίζει στο NewsIT, ότι το λεωφορείο έπεσε στην πίσω δεξιά πλευρά της νταλίκας, η οποία έχει πινακίδες τουρκικές.
Ενδεχομένως λοιπόν, οι νεαρές γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους, να κάθονταν στην προστινή πλευρά του λεωφορείου, η οποία μετά το τροχαιο “μπήκε” όλη μέσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα ήταν σταματημένη στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αλλά χωρίς αλάρμ και προειδοποιητικό τρίγωνο. Πάντως, ο Τούρκος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί…

ΦΩΤO από το seleo
ΦΩΤO από το seleo

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο σημείο πήγαν πάνω από 15 ασθενοφόρα…
Δύο λωρίδες κυκλοφορίας παραμένουν κλειστές και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας, από τον κόμβο στο Κλειδί.

ΦΩΤO από το seleo
ΦΩΤO από το seleo

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΠΗΓΗ: NewsIt.gr