Επίσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη στην Μελβούρνη Αυστραλίας

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη της κας. Ντόρας Μπακογιάννη στην Μελβούρνης της Αυστραλίας όπου είχε την ευκαιρία να εορτάσει το νέο έτος με οικογενειακά άτομα και φίλους, επισκέφτηκε το Αυστραλό Ελληνικό Μνημείο για την Μάχη της Κρήτης, τον Ανδριάντα του Ελευθερίου Βενιζέλου , την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης ενώ η Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης της επιφύλαξε θερμή υποδοχή κατά την επίσκεψη της στο Κρητικό Κέντρο. Επίσης είχε συνάντηση με τους Επισκόπους ΙΕΖΕΚΙΗΛ και ΙΑΚΩΒΟΥ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κατά την Κοπή της Βασιλόπιτας ως επίσης με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Πολυπολυτισμού κ. Νίκο Κότσιρα.

ntora2

Επίσης η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης και η Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης διοργάνωσαν Δείπνο προς τιμή της τέως Υπουργού Εξωτερικών και τέως Δημάρχου Αθηνών κας. Ντόρας Μπακογιάννη και του συζύγου της κ. Ισίδωρου Κούβελου.

Ο Δείπνος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στο Κρητικό εστιατόριο ΜΥΘΟΣ όπου τα Μέλη των Κρητικών Σωματείων είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά και να ανταλλάξουν ευχές.

Ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης , Ο Πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας Μελβούρνης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης κ. Δημήτρης Παπαδημητράκης της παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα.

Στον σύντομο αλλά μεστό λόγο η κα. Μπακογιάννη ευχαρίστησε τα Κρητικά Σωματεία της Μελβούρνης και ευχήθηκε το 2014 να είναι ένα δημιουργικό έτος γεμάτο υγεία και χαρά για όλους ενώ επανέλαβε αυτά που είχαν ειπωθεί και σε συνεντεύξεις στο τύπο λέγοντας ότι το 2014 θα είναι η χρονιά που θα αρχίζει η Ελλάδα να βγαίνει από την κρίση που την ταλανίζει

Τον Δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους και ο Δήμαρχος Manningham κ. Δημήτρης Γρίβας, Ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Μελβούρνης κ. Δημήτρης Μηνάς, Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Μελβούρνης κ. Δημήτρης Βάρνας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αθανάσιος Τσουχαντάρης και ο Σύμβουλοι της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κκ. Μαρίνος Πιρπίρης και Νικόλαος Κουκουβιτάκης.