Ο Γ. Παπανδρέου θα αρθρογραφεί για την Αριάνα Χάφινγκτον

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετέχει στο νέο διαδικτυακό εγχείρημα της Αριάνα Χάφινγκτον, η οποία θα λανσάρει τον ιστότοπο World Post, μία πλατφόρμα απόψεων της επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ του πλανήτη.

Εκτός από βουλευτής και ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εργάζεται πλέον και ως μπλόγκερ, καθώς η ιδιοκτήτρια του γνωστού site προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό για να αρθρογραφεί στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της.

Το site θα αποτελεί σύμπραξη της ιδρύτριας του huffingtonpost.com και του εκκεντρικού μεγαλοεπενδυτή Νίκολας Μπεργκρούεν.

Σε αυτήν θα αρθρογραφούν διακεκριμένοι επιχειρηματίες, πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, όπως ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και ο… Δαλάι Λάμα.

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως “άστεγος δισεκατομμυριούχος”, επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.

Η γνωριμία με την Αριάνα

Την Αθήνα είχε επισκεφτεί το 2011 η ισχυρή κυρία των Media, Αριάνα Xάφινγκτον, για να υποστηρίξει το θεσμό των Special Olympics.

Η κα. Στασινοπούλου-Χάφινγκτον παραβρέθηκε μάλιστα σε φιλικό δείπνο με το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος.

Το δείπνο εξελίχθηκε σε πολύ χαλαρό κλίμα και εκτός από την Αριάνα Χάφινγκτον και τον Γ. Παπανδρέου, παρούσες στο δείπνο ήταν η σύζυγός του, Μαργαρίτα και η αδελφή της κυρίας Χάφινγκτον, Αγάπη.

Πηγή:Zougla.gr

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Δεν υπάρχει καμία έμμισθη σχέση του Παπανδρέου με την νέα εκδοτική προσπάθεια της Arianna Huffington.

Ο κ. Παπανδρέου όπως κάνει και με άλλα έντυπα και ιστοσελίδες όποτε το κρίνει σκόπιμο θα αρθρογραφεί για προωθεί τις απόψεις του». Αυτό αναφέρουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Η απάντηση δόθηκε καθώς πολλοί δημοσιογράφοι ρωτούσαν στο γραφείο του αν θα πληρώνεται από την ιστοσελίδα.

Πηγή: newsbomb.gr/prionokordela.gr