Ο Ολάντ και οι μυστικές συναντήσεις του με καλλονή ηθοποιό έγιναν πρωτοσέλιδο

Tη «βαθιά του λύπη» για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού Closer με εξώφυλλο τα πειστήρια για το νέο του έρωτα με την καλλονή Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Παράλληλα, προαναγγέλει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του περιοδικού.

«Μιλώντας ως ιδιώτης και όχι ως πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Φρανσουά Ολάντ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης και προσθέτει ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού», δήλωσε πηγή από του γραφείο του.

Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο με φωτογραφικό υλικό που δείχνει τις κινήσεις έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι για να στηρίξει το δημοσίευμά του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο άνδρα με μαύρο κράνος –που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ– να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με μηχανή scooter.

Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η 41 ετών ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

Δείτε ποια είναι η γυναίκα που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του Γάλλου προέδρου πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: iefimerida.gr