Τα περιπολικά από τα οποία δεν γλιτώνει κανείς -Φεράρι, Λαμποργκίνι και Μπέντλεϊ στην καταδίωξη

Πριν λίγες εβδομάδες έφτασαν στη δημοσιότητα εικόνες με τα άκρως χλιδάτα αυτοκίνητα με τα οποία πάνε στο Πανεπιστήμιο οι φοιτητές στο Ντουμπάι. Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα περιπολικά του Ντουμπάι που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Πολλοί σταματούν να τα φωτογραφήσουν στο δρόμο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα θελαν να συλληφθούν για να πάνε βόλτα με ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Η τελευταία προσθήκη στο στόλο των περιπολικών είναι μια McLaren MP4-12C αξίας 280,000$.

Το στόλο των supercars συμπληρώνουν μια Lamborghini, μία Aston Martin, μια Bentley, μια Ferrari και ένα Chevrolet. Ολα τα αυτοκίνητα μπορούν άνετα να υπερβούν τα 190 μίλια ανά ώρα, γεγονός που τα καθιστά αξεπέραστα στο δρόμο.

Οι Αξιωματικοί πρέπει να λάβουν ένα υποχρεωτικό μάθημα οδήγησης έτσι ώστε να είναι σε θέση να χειριστούν τα παρακάτω αυτοκίνητα. Οπως αναφέρει ο Mariam Ahmed, που επέλεξε την Ferrari FF για να περιπολεί στους δρόμους «Οταν με επέλεξαν δε μπορούσα να το πιστέψω. Η οδήγηση είναι απλά εκπληκτική και όταν είμαι εκτός υπηρεσίας το αυτοκίνητο μου λείπει».

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν:

Πηγή:iefimerida.gr