Διαγράφτηκε από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γ.Νταβρής

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, ο οποίος απουσίαζε αδικαιολόγητα από την κρίσιμη μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ, η οποία, σύμφωνα με τον πρόεδρο και τους βουλευτές του κόμματος είχε ως κατάληξη την «σφυρηλάτηση της ενότητας».

Ο κ. Νταβρής, σύμφωνα με πληροφορίες, απέστειλε επιστολή προς τον κ. Καμμένο στην οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι συκοφαντείται και υβρίζεται από μέλη της ΚΟ του κόμματος, και ως εκ τούτου δεν θα προσέλθει στην συνεδρίαση.

Ο κ. Γιοβανόπουλος και η αναπληρώτρια γραμματέας της ΚΟ Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπέβαλαν τις παραιτήσεις του από τη γραμματεία της ΚΟ, παραπέμποντας στις δηλώσεις του τομεάρχη Εξωτερικών και βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «εικόνα φράξιας» και «ομαδοποιημένη αντίδραση έξω από κάθε λογική», ζητώντας τις παραιτήσεις τους.

Ωστόσο, οι παραιτήσεις τους δεν έγιναν αποδεκτές από τον Πάνο Καμμένο και ο κ. Κουίκ φέρεται να αναίρεσε τα όσα είχε πει, αποδίδοντάς τα στην ένταση των στιγμών.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε