Με έσωσε η πίστη μου, δήλωσε για την απαγωγή του ο Μανώλης Καραμολέγκος

Αθήνα
«Με έσωσε η πίστη μου, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα επιβιώσω, με βοήθησε πολύ η δύναμη ψυχής» δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος, λίγα 24ωρα μετά την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς.«Ήταν θέμα να βρεις την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις. Εάν δεν έχεις πίστη, νομίζω ότι δεν μπορείς να το πετύχεις» είπε ο κ. Καραμολέγκος.

«Αισθάνομαι καλά, θα αναθεωρήσω προς το καλό πολλά πράγματα. Θα προσέξω περισσότερο και τους δικούς μου και τον εαυτό μου» συνέχισε.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την οικογένειά του και τους εργαζόμενους της εταιρείας, που έζησαν στιγμές αγωνίας και στάθηκαν στο πλευρό του, καθώς και τους δημοσιογράφους που χειρίστηκαν την υπόθεση με λεπτότητα και παρακάλεσε να συνεχίσουν έτσι.

Ο κ. Καραμολέγκος, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πώς έπεισε τον έναν εκ τους απαγωγείς να παραδοθεί, δεν θέλησε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες της υπόθεσης, καθώς -όπως είπε- η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Πάντως, επανέλαβε ότι ουδείς από τους δράστες εργαζόταν στις επιχειρήσεις του. «Οι απαγωγείς μου δεν είχαν καμία σχέση με τη δουλειά τη δική μας, δεν είχαν δουλέψει σε καμία από τις επιχειρήσεις μας, τους ξέραμε» ξεκαθάρισε.

Newsroom ΔΟΛ