Στις ΗΠΑ για φιλικά η Εθνική

Τα φιλικά που θα δώσει η “γαλανόλευκη” ενόψει της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας κλείνει το επιτελείο της Εθνικής. Ταξίδι στις ΗΠΑ και… Πορτογαλία ενόψει!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους στο πιο δυνατό φιλικό τεστ, που θα γίνει στις 31 Μαΐου στη Λισσαβόνα. Οι διεθνείς θα έχουν την ευκαιρία να… μετρήσουν τις δυνάμεις τους με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ κι ο Φερνάντο Σάντος θα συναντήσει αρκετά γνώριμα πρόσωπα.

Από εκεί και πέρα στα… σκαριά βρίσκεται φιλικό και με την Νότια Κορέα για την 5η Μαρτίου στο “Γ.Καραϊσκάκης”, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να γίνει ένα παιχνίδι και με ομάδα που θα είναι στο στυλ της Ιαπωνίας, με την οποία κι έχει κληρωθεί στο Μουντιάλ.

Παράλληλα όμως η “γαλανόλευκη” πρόκειται να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κι επί αμερικανικού εδάφους μετά από εκείνο στην Πορτογαλία, με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να εξετάζουν ήδη τις προτάσεις που έχουν γίνει. Εφόσον καταλήξουν στις πιο συμφέρουσες, τόσο από οικονομικής, όσο κι αγωνιστικής άποψης, θα καταλήξουν στους αντιπάλους. Αυτοίθ θα είναι πιθανότατα από την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, ελέω Ακτής Ελεφαντοστού και Κολομβίας που θα αντιμετωπίσουμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έπειτα κι από αυτά τα παιχνίδια η αποστολή της Εθνικής θα εγκατασταθεί στο Αρακαζού της Βραζιλίας, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της και την πρεμιέρα με τους Κολομβιανούς (14/6).

Πηγή:http://sport.gr.msn.com