Ελληνικά τα «πρώτα ονόματα» πολυκαταστημάτων στην Αυστραλία!

Θεωρείται «γκουρού της μόδας» στην Αυστραλία και είναι από τους αγαπημένους σχεδιαστές μόδας του Χόλιγουντ. Πρόκειται για τον ομογενή ‘Αλεξ Πέρι που αυτές τις μέρες απασχολεί τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, αλλά όχι για τις δημιουργίες του. Ο λόγος είναι ότι ο Πέρι θα είναι το διαφημιστικό πρόσωπο των πολυκαταστημάτων MYER, εγκαταλείποντας τα ανταγωνιστικά πολυκαταστήματα David Jones.

Στα καταστήματα MYER ο Πέρι θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί και με την Τζένιφερ Χόκινς, πρώην «Μις Κόσμος» που είναι η «πρέσβειρα» της επιχείρησης αλλά και με το Ναπολέωντα Περδή που τερμάτισε το μονοπώλιο της διάθεσης των προϊόντων του μέσω των πολυκαταστημάτων David Jones και την επέκτεινε και στα πολυκαταστήματα Myers. Η επέκταση της αυτοκρατορίας καλλυντικών του Έλληνα Ναπολέοντα Περδή σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο ίδιος διαθέτει 75 καταστήματα καλλυντικών με την επωνυμία Napoleon Perdis Cosmetics στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, ενώ τα προϊόντα του πωλούνται σε 2.000 καταστήματα παγκοσμίως.

Όσο για τον ‘Αλεξ Πέρι οι υψηλής ραπτικής δημιουργίες του με τα αριστοτεχνικά ραμμένα φορέματα, τους κεντημένους με κοσμήματα κορσέδες και τις εντυπωσιακές τουαλέτες, έχουν, σε συνδυασμό με την 19χρονη εμπειρία του στο χώρο της μόδας, καταστήσει την εμπορική ονομασία των δημιουργιών του συνώνυμη της πολυτέλειας, του κύρους και της ποιότητας. Η φήμη του αλλά και οι δημιουργίες του τον έχουν κάνει αγαπημένο σχεδιαστή πολλών διασημοτήτων του Χόλιγουντ, ανάμεσα στις οποίες και οι Τζένιφερ Λόπεζ, Νέλυ Φουρτάντο, Ριάννα, Εύα Λονγκόρια, Νάταλι Πόρτμαν, Μιράντα Κερ, Ελ Μακφέρσον, Σάρα Μέρντοκ, Μέγκαν Γκέιλ, και δεκάδες άλλες. Ο διάσημος σχεδιαστής συμμετέχει κάθε χρόνο στην Αυστραλιανή Εβδομάδα Μόδας (Australian Fashion Week) από το 1997 και οι επιδείξεις του θεωρούνται από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα της χρονιάς.

Συμμετέχει ακόμα και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, συνήθως ως κριτής μόδας.

Πηγή:Newpost.gr