Θρίλερ με φοιτήτρια που καταγγέλει οτι την βίασαν 3 άνδρες στη Θεσσαλονίκη

Μια απλή διαδικτυακή φιλία κατέληξε στο να σημαδέψει για πάντα μια 21χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα καταγγέλει η ίδια.

Το chat κατέληξε σε…βιασμό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της φοιτήτριας

Η κοπέλα το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλαγε συχνά μέσω facebook με έναν νεαρό που δεν τον ήξερε. Το ένα έφερε το άλλο και με τα πολλά η φοιτήτρια πείστηκε να συναντήσει τον άνδρα που είχε κερδίσει το ενδιαφέρον της. Ο νεαρός για την πείσει μάλιστα, πρότεινε να φέρει και ένα φιλικό του ζευγάρι, ώστε να μην είναι μόνοι τους.

Εδωσαν λοιπόν ραντεβού στο σπίτι της. Αυτό το λάθος αποδείχθηκε μοιραίο για την 21χρονη που δεν επέλεξε μια καφετέρια η κάποιο άλλο εξωτερικό μέρος.

Η παρέα έφτασε στο σπίτι της φοιτήτριας και λίγη ώρα μετά άρχισαν να πίνουν. Προφανώς το σχέδιο ήταν από την αρχή καλά οργανωμένο. Έριξαν κάποια ουσία στο ποτό της κοπέλας η οποία άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Λίγο πριν λιποθυμήσει, θυμάται πως μπηκε στο σπίτι της και ένας ακόμη άνδρας.

Η φοιτήτρια καταγγέλει οτι της έριξαν παραισθητική ουσία στο ποτό και τη βίασαν

Στη συνέχεια, οι 3 άνδρες βίασαν την 21χρονη ενώ στο διαμέρισμα ήταν παρούσα και η κοπέλα της συντροφιάς τους.

Αφού ικανοποίησαν τις άρρωστες ορέξεις τους, έφυγαν από το σπίτι. Η κοπέλα μόλις συνήλθε ειδοποιησε την αστυνομία και μετά από έρευνες συνελήφθησαν και οι 3 βιαστές και η κοπελα. Δύο απο τους συλληφθέντες είναι Αλβανικής καταγωγής ενώ ο ένας νεαρός και η κοπέλα είναι Έλληνες.

Ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη βιασμού και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτής της περίεργης υπόθεσης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οπως έγινε γνωστό, οι δράστες φέρονται να χορήγησαν στη νεαρή γυναίκα μεφεδρόνη, μια συνθετική διεγερτική ουσία, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της. Η ουσία αυτή είναι γνωστή ως “μιάου-μιάου” και διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου, ενώ κάνει θραύση σε νυχτερινά μαγαζιά της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Πηγή: NewsIt.gr