Γαλάζια “μάχη” στη Δήμο της Αθήνας

Δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα τεθούν αντιμέτωποι για τον δήμο Αθηναίων στις εκλογές του Μαΐου, σε μια άτυπη «γαλάζια μάχη».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με τις «ευλογίες» και τη στήριξη της ΝΔ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, όπως είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε «παρών στην πρόκληση για τον δήμο της Αθήνας. «Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει» ανέφερε.

To ίδιο έπραξε και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος, χθες, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ είχε διαμηνύσει ότι δεν θα απέσυρε την υποψηφιότητά του εάν κατέβαινε υποψήφιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Στη δήλωση του, ο κ. Κακλαμάνης τονίζει ότι «αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα».

«Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον», σημείωσε.

«Όποιος καταθέτει, καταθέτει» ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά από το καφενείο της Βουλής για τις  υποψηφιότητες.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της «Ένωσης για τον Λαό και την Πατρίδα», Βύρων Πολύδωρας, με δηλώσεις του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Πηγή:Newpost.gr