Ομογενής ο νέος διευθυντής της Bank of Sydney

Η Bank of Sydney ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζήση Κουστούλη, νέου Bank Manager για το κατάστημα Kingsford.

Ο κ. Ζήσης Κουστούλης

Ο κ. Ζήσης Κουστούλης

Ο κ. Κουστούλης είναι ένας επιτυχημένος Τραπεζίτης που εργαζόταν μέχρι πρόσφατα και για 14 χρόνια στη Τράπεζα Westpac. Kέρδισε πληθώρα διακρίσεων και βραβείων για τη προσφορά του στη περιοχή Ανατολικών προαστίων Σίδνεϊ, όπως το πλέον αναγνωρισμένο βραβείο «Alfred Davidson Award», το οποίο κέρδισε τρείς φορές. Δύο φορές ώς Bank Manager και μί

α φορά για τις επιδώσεις του σαν Personal Βanker παλαιότερα το 2001.

Είχε, επίσης, κερδίσει το βραβείο Local Hero award για τη προσφορά του στη προώθηση και διατήρηση των αξιών και του οραματος της Τράπεζας. Ονομάστηκε Home Lender της χρονιάς τo 2008, 2009 , 2010 στη περιοχή Ανατολικών προαστείων.

Ο κ. Κouστούλης, προτού έρθει στην Αυστραλία, σπούδασε στην Ελλάδα και τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία εκεί. Ξεκίνησε στη Westpac αρχικά ως teller και ανέβηκε σταθερά τη βαθμίδα ώς Personal Banker, Branch Manager, Home Finance Manager και μετά ώς Bank Manager. Μέχρι πρόσφατα ήταν ο διευθύνων και υποστηρικτής διευθυντής για τις τοπικές επιχειρήσεις και το τμήμα στεγαστικών δανείων ανατολικών προαστίων, ανεβάζοντας την περιοχή αυτή στο νούμερο 1 της Westpac στη Νέα Νότια Ουαλία.

ΠΗΓΗ:Neoskosmos.com