Σ. Μπουλάς: Πλήρωσε το γεύμα της κηδείας πριν πεθάνει

Το τελευταίο αντίο είπαν στον Σάκη Μπουλά στενοί φίλοι και συγγενείς το πρωί του Σαββάτουστο νεκροταφείο στα Μελίσσια. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε βρεθεί ξανά στο συγκεκριμένο κοιμητήριο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «50-50».

Είχε όμως κάνει και μία ακόμα πιο πρόσφατη επίσκεψη κατά την οποία είχε προνοήσει να πληρώσει μέρος των εξόδων της κηδείας του. Το ανακάλυψαν οι δικοί του άνθρωποι όταν,μετά την ταφή, πήγαν να φάνε την καθιερωμένη ψαρόσουπα.

Τότε ο μαγαζάτορας, όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Σαββόπουλος, τους ενημέρωσε για την κίνηση του Σάκη Μπουλά. Είχε πάει και του είχε ζητήσει να κοστολογίσει το γεύμα της κηδείας για 40-50 άτομα. Πλήρωσε την «μακαριά», γνωρίζοντας ότι πλησιάζει το τέλος και θέλοντας να μην επιβαρύνει τους αγαπημένους του και με αυτά τα έξοδα.

TLife

Πρόσωπο των ημερών και τραγική φιγούρα, η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, λύγισε στην κηδεία του αγαπημένου της. Δες το βίντεο

Στάθηκε δίπλα στον αγαπημένο της με αξιοπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία του. Όταν όμως ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσει, λύγισε. Η Αλεξάνδρα Ούστα, συντετριμμένη, βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά των φίλων της για να κλάψει στην κηδεία του Σάκη Μπουλά.

Προσπάθησε να συγκρατηθεί, να προσποιηθεί ότι χαμογελά, όμως τελικά λύγισε… Η καλή φίλη του Σάκη και δική της φίλη Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους της κρατούσε σφιχτά το χέρι ακολουθώντας την νεκροπομπή του αγαπημένου της αλλά τελικά η Αλεξάνδρα λύγισε και ξέσπασε.

Δες το βίντεο στο TLIFE