«Ικανός να σοκάρει την Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός»

Το bleacherreport αναλύει τρεις ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη στους “16” του Champions League, ξεχωρίζοντας τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες να “σοκάρει” την Μάντσεστερ Γ.

Σε ρυθμούς Champions League μπαίνει πλέον το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι προβλέψεις για τα ζευγάρια που θα βρεθούν αντιμέτωπα στην φάση των “16” της διοργάνωσης έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Ήρθε η σειρά του “bleacherreport.com”, ιστοσελίδας του εξωτερικού που ειδικεύεται σε αναλύσεις αγώνων, να ασχοληθεί με τρεις ομάδες που θεωρεί πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη σε αυτή την φάση του Champions League.

Αυτές είναι η Γαλατάσαραϊ κόντρα στην Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός στην μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στην ανάλυση της, η ιστοσελίδα στέκεται στην κακή κατάσταση και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που αντιμετωπίζει την φετινή χρονιά η Γιουνάιτεντ, την απειρία του Μόγιες στο Champions League αλλά και τους match-winners παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός, όπως οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Τζόελ Κάμπελ.
“Μπορεί ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίζει μια από τις ομάδες με το μεγαλύτερο πρεστίζ στο Champions League, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα πρέπει να θεωρεί πως είναι τυχερός καθώς οι Πρωταθλητές Αγγλίας είναι στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες είναι ακόμη το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όμως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τους πιέσει στις διπλές αναμετρήσεις, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνει την εμφάνιση της η έλλειψη αυτοπεποίθησης που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση η Γιουνάιτεντ.
Οι επίδοξοι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ανοίξει την διαφορά στους 20 πόντους στην βαθμολογική κατάταξη της Super League και παρά το γεγονός πως έχασαν τον σταρ στράικερ Κωνσταντίνο Μήτρογλου που μεταγράφηκε στην Φούλαμ τον Ιανουάριο, έχουν ακόμη στην διάθεση τους match-winners όπως οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Τζόελ Κάμπελ.

Αντίθετα η Μάντσεστερ βρίσκεται χαμηλά στην 7η θέση της Premier League, όπου ήδη μετράει 8 ήττες την φετινή σεζόν. Παράλληλα ο μάνατζερ της είναι άπειρος για να καθοδηγήσει την ομάδα στη διοργάνωση.

Πιθανότατα ο αγγλικός σύλλογος θα υπερισχύσει σε αυτή την μονομαχία και θα συνεχίσει στην Ευρώπη, ειδικότερα αν ληφθεί υπόψη η υποσχόμενη φόρμα που έδειξε κατά την διάρκεια της φάσης των ομίλων.

Ωστόσο, οι Έλληνες μπορούν να υπολογίζουν στις πιθανότητες τους να προκαλέσουν μια μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Γιουνάιτεντ” αναφέρει χαρακτηριστικά το “bleacherreport.com” για το αντάμωμα των “ερυθρολεύκων” με τους “κόκκινους διαβόλους”.