Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-“Βλέπει” τους “8”

23:35
Τέλος του αγώνα: Ο Ολυμπιακός φτάνει σε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο, κερδίζοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 και πλέον μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του ως φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Champions League. Στις 17/3 θα πάει στη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» με τον δικαίωμα να πιστεύει ότι θα φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
23:33
90’+1′ Ο Ρομπέρτο καθάρισε σέντρα που βγήκε από… κόντρα!
23:31
90′ Κίτρινη στον Φέρντιναντ
23:27
85′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Βαλντές στη θέση του Πέρες
23:23
82′ Σέντρα του Σμόλινγκ από τα δεξιά, ο Φαν Πέρσι κοντρόλαρε με όλη του την άνεση μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, σούταρε, η μπάλα άουτ!
23:22
80′ Ο Ρομπέρτο έδιωξε πολύ ωραία σε σέντρα των Αγγλων από τα δεξιά.
23:17
76′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Μασάντο στη θέση του Ντομίνγκες
67′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ στη θέση του Κάμπελ67′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Ολαϊτάν μέσα απ’ την περιοχή, η μπάλα μόλις άουτ
images.watchit.gr
images.watchit.gr
23:08
67′ Ξαφνικό σουτ του Ολαϊτάν μέσα από την περιοχή της Γιουνάιτεντ, ο Ντε Χέα απλά… παρακολουθούσε τη μπάλα να… ξύνει το δοκάρι του!
23:03
60′ Αλλαγές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιί Βαλένσια και Κλέβερλι μπήκαν οι Γουέλμπεκ και Καγκάβα.
22:57
55′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ 2-0: Ο Κάμπελ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή της Γιουνάιτεντ, έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ και ο Ντε Χέα παρά την προσπάθειά του να πέσει στην δεξιά γωνία του, είδε τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα πια από το θαύμα!
22:49
48′ Γέμισμα του Κάρικ για τον Ρούνεϊ, ο Ρομπέρτο βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε.
22:47
Καμία αλλαγή στην έναρξη του β’ μέρους

22:31

Ημίχρονο: Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0
22:30
1 λεπτό οι καθυστερήσεις…
22:29
Μπήκαμε στο 45′
22:26
40′ Σέντρα στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μανωλάς πάει να διώξει με κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρομπέρτο.
22:23
      38′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ 1-0: Ο Μανιάτης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Ντομίνγκες στην πορεία της μπάλας, έκανε κάτι σαν… τακουνάκι, η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση και κατέληξε στην εστία του Ντε Χέα για το 1-0 του Ολυμπιακού!
22:22
37′ Αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ με τον Γιανγκ, σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα στην αγκαλιά του Ρομπέρτο.
22:14
29′ Ο Ολαϊτάν πήγε να «τρυπήσει» την άμυνα της Γιουνάιτεντ μόνος του από τα δεξιά, κόπηκε από δύο αντιπάλους του…
22:11
23′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με τον Πέρες να έχει τη μπάλα στην κατοχή του από τα αριστερά, συνέκλινε, έκανε και το σουτ λίγο έξω από την περιοχή των Αγγλων, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντε Χέα.
22:06
21′ Σουτ του Μανιάτη από τον άξονα και λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Γιουνάιτεντ, ο Ντε Χέα εύκολα μάζεψε τη μπάλα που έφτασε σχεδόν… συρτά στα χέρια του.
22:02
17′ Εκτέλεση κόρνερ για τη Γιουνάιτεντ από δεξιά, κεφαλιές μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Κλέβερλι, σούταρε, ψηλά άουτ!
22:00
Μπήκαμε στο 15′
21:57
Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι μέσα στα πρώτα 10 λεπτά και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την ψυχολογία του… ο Ντομίνγκες έφτασε φάτσα με τον Ντε Χέα και θα μπορούσε να τον είχε νικήσει για… κλάσματα του δευτερολέπτου.
21:54
8′ Ο Σμόλινγκ έπεσε κάτω, έχασε τη μπάλα από τον Ντομίνγκες, ο Αργεντινός κάνει μια κούρσα… θανάτου από το κέντρο του γηπέδου μέχρι το ύψος του πέναλτι, πλασάρει και ο Βίντιτς με σωτήριο τάκλιν του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα!
21:51
6′ Ο Σμόλινγκ έχασε από τον Πέρες, αλλά ο Παραγουανός δεν βρήκε συμπαίκτη του σε αυτή την κόντρα επίθεση του Ολυμπιακού.
21:48
3′ ο Ιταλός διαιτητής Τζιανλούκα Ρόκι χρεώνει τον Πατρίς Εβρά με κίτρινη με το… καλημέρα και αυτό είναι μια καλή αρχή.Έναρξη του μεγάλου αγώνα, ο Ολυμπιακός στη σέντρα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Τσόρι, Κάμπελ, Ολαϊτάν Πέρεζ

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό οι Μέγιερι, Μασάδο, Σάμαρης, Βαλντέζ, Φουστέρ, Παπαδόπουλος Μπονγκ.

Μαν. Γιουνάιτεντ (Μόγιες): Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Γιανγκ, Φαν Πέρσι, Κλέβερλι, Βαλέντσια

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι Λίντεγκααρντ, Γκιγκς, Ερνάντες, Γουέλμπεκ, Καγκάουα, Μπούτνερ και Φελαινί.

Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι

Βοηθοί: Ντι Λιμπερατόρες, Καριολάτο, Ματζιολέρι, Βαλέρι

ΠΗΓΗ:In.gr