«Πανηγυρική εκδήλωση της δεκαετίας ετοιμάζουν οι Θεσσαλοί της Ευρώπης»

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Λάππα επισκέφτηκε ο Πρόεδρος κ. Διαμαντής Γκίκας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το εορταστικό δέκατο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που φέτος θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου 2014 στην Κολωνία με οικοδεσπότη τον Θεσσαλικό Σύλλογο της Κολωνίας. «Είμαστε τόσο περήφανοι για τον τόπο μας όσο και πανέτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί με όλο τον κόσμο τα δέκα χρόνια πολιτιστικής Θεσσαλικής δράσης στην Ευρώπη» τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας. «Η Κολωνία και ο Θεσσαλικός Σύλλογος Κολωνίας υπόσχεται μια πανηγυρική εκδήλωση με πολλές και μεγάλες εκπλήξεις και προσκαλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο στο μεγάλο πανηγύρι των Θεσσαλών Ευρώπης» σημείωσε από τη δική της πλευρά η Πρόεδρος του Θεσσαλικού Συλλόγου κ. Φανή Στεργίου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας επισκέφτηκε στις 03 Μαρτίου 2014 τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μεγάλη εκδήλωση των Θεσσαλών. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων θα τιμήσει την εκδήλωση συμμετέχοντας προσωπικά. Στο πολιτιστικό γεγονός θα βραβευτούν εκπρόσωποι Δήμων της Θεσσαλίας που δραστηριοποιούν μια έντονη αδερφοποίηση με ένα Δήμο της Ευρώπης.

Tsitsanis30_Flyer_DIN_A5_Vorderseite1

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και εορταστικό εκδηλώσεις, όπου οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας θα παρουσιάσουν, με τα χορευτικά τους, παραδοσιακούς θεσσαλικούς χορούς και όχι μόνο. Την βραδιά θα εμπλουτίσει μουσικά ο Μιχάλης Ράπτης (κλαρίνο από Ελλάδα), ο Μιχάλης Πάνος (τραγούδι από Ελλάδα) και η τοπική ορχήστρα «Το Αστέρι» του Νικολάου Τσαπραντζή.

Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας ο ΑΝΤ1 Europe.

Ο ΑΝΤ1 EUROPE, το κανάλι του ΑΝΤ1 που μεταδίδεται δορυφορικά αλλά και καλωδιακά σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα παρευρεθεί στο 10ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στην Κολωνία με σκοπό να στηρίξει και να προβάλει το φεστιβάλ σε ολόκληρη την Ευρώπη. O ANT1 EUROPE είναι διαθέσιμος δορυφορικά μέσω του Δορυφόρου Εutelsat 9 σε ολόκληρη την Ευρώπη και καλωδιακά στη Γερμανία μέσω των, Kabel Deutschland, Wilhelm.tel, Willy.tel, Net Cologne, και Unitymedia KabelBW, στη Γαλλία μέσω των FREE, SFR, BOUYGUES TELECOM στην Τουρκία μέσω της ΤΤΝΕΤ και στην Αλβανία μέσω της TRING.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ANT1 EUROPE στο +442078230350 ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.antenna.gr/europe.