Εγκαίνια της Νέας Λέσχης των Μελών στο Κρητικό Χωριό Μελβούρνης

Tα εγκαίνια της νέας πτέρυγας και συγκεκριμένα της Λέσχης των Μελών της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης έγιναν την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Κρητικό Χωριό παρουσία των μελών, των Κρητών και της ευρύτερης ελληνικής παροικίας.

Κρητες2

Τα εγκαίνια επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Πρόξενος κα. Χριστίνα Σημαντηρακη, ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνης Τσουρδαλακης, ο πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας κ. Μιχάλης Χουδαλάκης, ο Πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας Μελβούρνης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας Σύδνευ κ. Νίκος Τζανετάκος.

Την κορδέλα έκοψαν ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης κ. Γιάννης Νικολακάκης με την Γενική Πρόξενο κα. Χριστίνα Σημαντηράκη και τους Μαίρη και Αλέξη Ντακάκη ο οποίοι πλήρωσαν $ 5,000 δολάρια στον πληστιριασμό για το κλειδί της Λέσχης, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμότατος Πατήρ Γεώργιος Αδαμάκης της Ενορίας των Αγ. Αναργύρων εκπροσωπώντας την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

 

 

 

 

Το Μουσικό πρόγραμμα της ημέρας είχε αναλάβει ο Σήφης Τσουρδαλακης με το Συγκρότημα του, ενώ έλαμψαν με τις ενδυμασίες και τους χορούς τους το μικρό και ανδρικό χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης.

Κρητες3

Φανερά συγκινημένος ο Προεδρος κ. Ιωάννης Νικολακάκης στην ομιλία του ευχαρίστησε όλα τα Μέλη και τους Κρήτες που συνέβαλαν στην νέα αυτή προσπάθεια ενώ ευχαρίστησε επίσης και τα αδελφά κρητικά Σωματεία της Μελβούρνης και του Σύδνεϋ τα οποία δώρισαν από $ 1000 δολάρια το καθένα. Η Γενική Πρόξενος κα. Σημαντηρακη συνεχάρη την Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης για τα έργα και της δραστηριότητες από την ημέρα της ιδρύσεως