Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Μου είπαν οι γιατροί έχεις καρκίνο και αύριο θα…»

«Έπιασα το γιο μου και του είπα: “Έχω ένα θέμα, αν είναι να μη τη βγάλω δεν θα τη βγάλω”…»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τις πολύ δύσκολες στγμές που πέρασε με το πρόβλημα στην υγεία του.

«Μου είπαν οι γιατροί “έχεις καρκίνο και αύριο θα κάνουμε μαγνητική για να δούμε αν έχει πάει σε πνεύμονες και σε οστά, οπότε τελειώνεις.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη στιγμή που έμαθε το πρόβλημά του. Ο ηθοποιός τόνισε ότι παρέμεινε ψύχραιμος και το μόνο που σκέφτηκε ήταν το παιδί του. «Έπιασα το γιο μου και του είπα έχω ένα θέμα, αν είναι να μη τη βγάλω δεν θα τη βγάλω. Θα σου πω μερικά πράγματα να συνεχίσεις τη ζωή σου».

«Ότι μου είπαν οι γιατροί το έκανα και από εκεί και πέρα πήγαν τα πράγματα πολύ καλά.», σημείωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος που ευτυχώς κατάφερε να γίνει καλά.

Ο ηθοποιός περιέγραψε και τις στιγμές που βίωσε μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή: «Μου έχει συμβεί δύο φορές με τρακάρισμα με τη μοτοσικλέτα όπου ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνω. Πονούσα παντού και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Μαζεύτηκαν από πάνω οι γιατροί και είπαν αφήστε τον, μην τον κουνήσετε γιατί πρέπει να έχει σκορπίσει αυτός τώρα. Άκουγα και αυτά και λέω τελείωσε. Είπα από μέσα μου…. μόνο μη μου πουν καρότσια κλπ. Να φεύγω να τελειώνουμε».

 

Πηγή:zappIT.gr