Βρέθηκαν επιτέλους τα συντρίμμια του Boeing της Malaysia Airlines; Αντικείμενα ξεβράστηκαν στις ακτές της Αυστραλίας

Το τέλος ενός θρίλερ που διαρκεί από τις 8 Μαρτίου, όταν εξαφανίστηκε το Boeing 777 της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες, ή ακόμη μια κινητοποίηση που θα καταλήξει σε αδιέξοδο;

Όλοι περιμένουν απαντήσεις. Μόνο που ο μεταβατικός υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, στη συνέτευξη Τύπου που παρέθεσε αποκάλυψε ότι η φωτογραφία που έχει στη διάθεσή της η Αυστραλία από το αντικείμενο, δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια των μαλαισιανών υπηρεσιών. Άρα, δε μπορούσε να απαντήσει σε τίποτα!

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) όταν η κυβέρνηση της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως αντικείμενο ξεβράστηκε 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Αγκούστα κοντά στον ποταμό Margaret, μιας μικρής πόλης στις ακτές της δυτικής Αυστραλίας και ανατολικά του Περθ.

Ο επικεφαλής του γραφείου Ασφάλειας των Μεταφορών, Martin Dolan, περιέγραψε το αντικείμενο σαν μια λαμαρίνα με πριτσίνια, γράφει η Mirror. Φαίνεται όμως ότι ο Αυστραλός αξιωματούχος δεν είναι πολύ αισιόδοξος: «όσο περισσότερο το κοιτάμε, τόσο λιγότερο ενθουσιασμένοι είμαστε», είπε.

Σύμφωνα με το CNN, που επικαλείται πηγές του Αυστραλιανού υπουργείου Άμυνας, το αντικείμενο είναι «κάπως ορθογώνιο». Αλλά υπάρχει μόνο μια φωτογραφία μέχρι στιγμής.

NewsIt.gr