Γαμήλιο ταξίδι στο ρυθμό των βιεννέζικων βαλς!

Η Βιέννη προσφέρει μία συλλογή από παλάτια, εκκλησίες, μνημεία, κατοικίες διάσημων ονομάτων και καλλιτεχνικούς θησαυρούς.

Νοσταλγική και ρομαντική στις όχθες του Δούναβη, η πρωτεύουσα της Αυστρίας είναι από τους ομορφότερους χειμερινούς προορισμούς, ιδανική για να ζήσετε το μήνα του μέλιτος σε ένα περιβάλλον βγαλμένο θαρρείς από παραμύθι. Παλάτια, εκκλησίες, μνημεία, κατοικίες μεγάλων προσωπικοτήτων και καλλιτεχνικοί θησαυροί κοσμούν κάθε γωνιά της Βιέννης.

Η γνωριμία σας με την πόλη θα ξεκινήσει από το ιστορικό της κέντρο, όπου στέκει επιβλητικός ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, και θα συνεχίσει με την επίσκεψη σε κτίρια μοναδικής ομορφιάς, όπως η Ένωση Φίλων Μουσικής, η Κρατική Όπερα, το Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο του Παρθενώνα, και η εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε. Η βόλτα σας μπορεί να κλείσει με μία ξενάγηση στα ανάκτορα Σένμπρουν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα δωμάτια όπου ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια.

Ανάμεσα στις περιηγήσεις κάντε μια στάση για να απολαύσετε τον καφέ σας και το ξακουστό γλυκό ζάχερ σε ένα από τα περίφημα βιεννέζικα cafe, αλλά μη χάσετε και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια κοντινή εκδρομή στα γραφικά κρασοχώρια.

Και από τη Βιέννη, πάρτε το τρένο για μια επίσκεψη στη «Μελωδία της Ευτυχίας», την όμορφη πόλη του Σάλτσμπουργκ, όπου γυρίστηκε η διάσημη ταινία. Γραφικό, διασκεδαστικό, ιδανικό για περπάτημα, το Σάλτσμπουργκ θα σας βοηθήσει να αποδράσετε από τα συνήθη όρια των μεγαλουπόλεων και να νιώσετε το συνδυασμό της πόλης και της εξοχής. Οι κήποι των ανακτόρων Μιραμπέλ, το σπίτι του Μότσαρτ, το παλιό Δημαρχείο, ο Καθεδρικό Ναός και το Αβαείο της πόλης σάς περιμένουν για να σας μαγέψουν.

Σάλτσμουργκ, η πόλη της "Μελωδίας της Ευτυχίας"
Σάλτσμουργκ, η πόλη της “Μελωδίας της Ευτυχίας”
Η Βιέννη είναι η πόλη της μουσικής.
Η Βιέννη είναι η πόλη της μουσικής.
Το κέντρο της πόλης διαθέτει εξαιρετικά μουσεία.
Το κέντρο της πόλης διαθέτει εξαιρετικά μουσεία.