Εκδήλωση αφιερωμένη στον Κύπριο ποιητή Κώστα Μόντη – ΒΙΝΤΕΟ

> Ρεπορτάζ: Νίκος Σουτόπουλος

> Φωτογραφία: Μπάμπης Τράκας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη στον ποιητή Κώστα Μόντη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ίδρυμα «Κώστας Μόντης», οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου, στο πλαίσιο αφιερώματος στη μνήμη του ποιητή Κώστα Μόντη, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό.Μο2

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και εντάχθηκε στα πλαίσια του Έτους «Κώστα Μόντη», 100 χρόνια από τη γέννηση του.

Κύριος εισηγητής στην εκδήλωση ήταν ο ερευνητής- δημοσιογράφος Δρ. Χρύσανθος Χρυσάνθου, που συνόδευσε την παρουσίαση με προβολή φωτογραφιών και οπτικογραφημένων αποσπασμάτων από θεατρικές

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης η Μέλανη Στέλιου.

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης η Μέλανη Στέλιου.

παραστάσεις έργων του Κώστα Μόντη.

Στα σκετσάκια και στο τραγούδι ήταν οι ηθοποιοί Ειρένα Αβρααμίδου και Ελεάνα Χαραλάμπους και στο πιάνο ο μαέστρος Ιάκος Δημητρίου.

Παρουσίασε η Μέλανη Στέλιου σε ένα ακροατήριο που χειροκρότησε θερμά την πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στο σημαντικότερο Κύπριο ποιητή.
Tasos shared a video with you!

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ

https://www.dropbox.com/s/wtteyrsxrekr9pf/DSCN0403.MOV?n=114793635

                                                                                                                                    https://www.dropbox.com/s/f7ru3omsfbztfvr/DSCN0413.MOV?n=114793635