Εκλογές 2014: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στα Γιάννενα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στην Πύλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Νέα Ιωνία, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στο 41ο & 42-ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών και ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Στ. Θεοδωράκης θα ψηφίσει στο Χαϊδάρι.

Περιφέρεια Αττικής
Ο Ιω. Σγουρός θα ψηφίσει στη Νέα Σμύρνη, η Ρένα Δούρου, στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη Γλυφάδα και ο Θανάσης Παφίλης, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Δήμος Αθήνας
Ο Γ. Καμίνης θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο 43-ο εκλογικό διαμέρισμα, στο 131 εκλογικό τμήμα, ο Γ. Σακελλαρίδης θα κάνει δηλώσεις στην Κυψέλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, θα ψηφίσει στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, ενώ ο Νίκος Σοφιανός στο 22-ο Λύκειο Αθηνών.

Δήμος Θεσσαλονίκης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Καλαφάτης στο 23-ο Λύκειο και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Δήμος Πειραιά
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα ψηφίσει στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, ο Ιω. Μώραλης στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Καλλίπολης και ο Θοδωρής Δρίτσας, στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.
Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα ψηφίσει στο 87ο Δημοτικό Σχολείο και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο 1-ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Πρώην πρωθυπουργοί
Ο Κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει στα Χανιά, ο Κώστας Καραμανλής στο Δημ. Σχολείο Αγ. Ελευθερίου, ο Κ. Σημίτης στον Πειραιά και ο Γ. Παπανδρέου στη Ν. Ερυθραία.