Καταδικάζουν τα Κόμματα την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Αθήνα

Τρύπες από σφαίρες βρέθηκαν την Κυριακή σε παράθυρα των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

 Όπως ανέφερε το Mega, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε δύο βολίδες στον β’ και γ’ όροφο του κτιρίου. Μάλιστα η βολίδα στον β’ όροφο πέρασε τον μεσότοιχο και καρφώθηκε στον τοίχο του διπλανού γραφείου.
Οι τρύπες στα παράθυρα μαρτυρούν ότι ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν από την οδό Μαυρομιχάλη στην πίσω πλευρά του κτηρίου.
Στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας από σφαίρα 7,26 χιλιοστών. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής «χτενίζουν» το χώρο στάθμευσης στην οδό Μαυρομιχάλη στην προσπάθεια να εντοπίσουν περισσότερους κάλυκες.
Οι αστυνομικοί εικάζουν πως η επίθεση κατά του κτηρίου έγινε τα ξημερώματα, την ώρα της αλλαγής της βάρδιας των αστυνομικών και αυτό γιατί μέχρι τις 2 το πρωί βρισκόταν στα γραφεία ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.
TA KOMMATA

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος.

«Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις απαιτείται να θωρακίσουμε την Πολιτεία μας απέναντι στην απειλή της τρομοκρατίας» πρόσθεσε.

Την επίθεση καταδίκασε και η ΔΗΜΑΡ: «Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εκδηλώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

»Καμία ανοχή στη βία δεν είναι νοητή».

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ