ΤΕΛΙΚΟ:Πορτογαλία-Ελλάδα 0-0

Λισαβόνα, Πορτογαλία

 

Το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στο στάδιο «Νασιονάλ» (21:30, MEGA, OTE TV) της Λισαβόνας. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα πριν από τα επίσημα ματς της Βραζιλίας και να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας της «γαλανόλευκης».

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90+2΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. Σέντρα σουτ του Ρικάρντο Κόστα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

85΄Ο Χριστοδουλόπουλος αντί του Σαμαρά.

84′ Ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Φετφατζίδης άδειασε έναν αντίπαλο αμυντικό έκανε το δυνατό σουτ και ο Μπέτο έδιωξε δύσκολα

83′ Αλλαγή για την Πορτογαλία. Στη θέση του Νάνι ο Σίλβα.

71΄Ο Βύντρα στη θέση του Μανωλά.

69΄Αλλαγή για την Πορτογαλία. Ο Βιεϊρίνια αντί του Βαρέλα.

69΄Ευκαιρία για την Πορτογαλία.
Ο Καρνέζης διώχνει δύσκολα το σουτ του Νάνι.

65΄Αλλαγή για την Πορτογαλία. Ο Αμορίμ αντί του Έντερ.

63΄Διπλή αλλαγή για την Ελλάδα. Φετφατζίδης και Γκέκας αντί των Μήτρογλου και Σαλπιγγίδη.

55΄Καλύτερα έχουν μπει και στο δεύτερο ημίχρονο οι Πορτογάλοι.

Αλλαγή και για την Ελλάδα, με τον Καραγκούνη να μπαίνει αντί του Τζιόλη.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Με δύο αλλαγές οι Πορτογάλοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπέτο στη θέση του Εντουάρντο και ο Αλμέιδα στη θέση του Πόστιγκα.

Ημίχρονο: Πορτογαλία – Ελλάδα 0-0

31′ Ωραία κούρσα και σέντρα του Αλμέιδα από τα αριστερά, ο Νάνι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.

26′ Σουτ του Βελόσο έξω από την περιοχή της Εθνικής, ψηλά άουτ η μπάλα.

18′ Αλλη μια καλή ανάπτυξη της Πορτογαλίας, ο Βαρέλα σε θέση μέσα αριστερά, ο Τοροσίδης έδιωξε σε κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ, κεφαλιά του Μπρούνο Άλβες, άουτ.

15′ Ο Κατσουράνης έψαξε με ωραία βαθιά μπαλιά τον Σαμαρά, αλλά ο Κόστα έκοψε προ του Έλληνα επιθετικού που είχε πάρει θέση μέσα στην πορτογαλική περιοχή…

13′ Ο Νάνι έβγαλε ωραία συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Μανωλάς πρόλαβε και έκοψε σε κόρνερ, προ του Βαρέλα που θα έβγαινε τετ-α-τετ με τον Καρνέζη.

7′ Διπλή ευκαιρία για την Πορτογαλία με κεφαλιά του Άλβες μετά από κόρνερ, ο Καρνέζης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ ο πορτιέρο της Εθνικής αντέδρασε σωστά και στην επόμενη φάση σε κοντινή προβολή του Ρικάρντο Κόστα.

6΄Διπλή ευκαιρία για την Πορτογαλία. Αρχικά ο Καρνέζης έδιωξε δύσκολα στην κεφαλιά του Άλβες και μετά το κόρνερ πάλι ο Καρνέζης είπε “όχι” στην προβολή του Ρικάρντο Κόστα.

2΄Ευκαιρία για την Πορτογαλία. Από την σέντρα του Νάνι ο Πόστιγκα πήρε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Καρνέζη.

1΄΄Έναρξη αγώνα.

Σέντρα στις 21:30

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Εντουάρντο, Άλβες, Βελόσο, Ουίλιαμ, Καρβάλιο, Ρικάρντο Κόστα, Νάνι, Βαρέλα, Αλμέιδα, Ζοάο Περέιρα, Πόστιγκα

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος):
Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου