Angelina Jolie: Αποκάλυψε πως θα υποδυθεί την Κλεοπάτρα και ύστερα θα αποσυρθεί

Η βασιλεία της Angelina Jolie στο Hollywood μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει στο τέλος της, αλλά όχι πριν καθίσει στο θρόνο της ως βασίλισσα του Νείλου. Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, η όμορφη ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί την «Κλεοπάτρα» στην μεγάλη οθόνη ενώ στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί ότι αυτή η ταινία θα μπορούσε να είναι η τελευταία της μπροστά από την κάμερα.

«Δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό το project», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jolie όταν ρωτήθηκε για την εδώ και καιρό έντονη φημολογία της συμμετοχής της στη βιογραφία -που πολλοί σκηνοθέτες όπως ο Ang Leeκαι ο David Fincher έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στο παρελθόν.  Η 38χρονη παραδέχθηκε πως το σενάριο έχει γραφτεί από τον Eric Roth, ή αλλιώς τον σεναριογράφο του «The Curious Case of Benjamin Button» με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της,

jolie

 Brad Pitt, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμη σίγουρο το ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, «Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές ιδέες ως προς τον σκηνοθέτη. Για την ώρα, αυτό είναι κάτι το οποίο βρίσκεται υπό συζήτηση».

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα υποδυθεί την «Κλεοπάτρα», την οποία πρώτη είχε ενσαρκώσει  με τεράστια επιτυχία η Elizabeth Taylor το 1963; «Είναι περίπλοκο από την άποψη πως πρέπει όλα να γίνουν σωστά.  Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.  Η προετοιμασία για την ταινία πρόκειται να είναι τεράστια . Είναι ένας από εκείνους τους ρόλους που σε κάνουν να νιώθεις ολοκληρωμένος. Που σε κάνει να θέλεις να σταματήσεις -με έναν εξαιρετικό τρόπο. Τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς μετά από αυτό;».

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η μέλλουσα κυρία Pitt έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς το όνειρό της είναι να αφοσιωθεί στο σενάριο, τη σκηνοθεσία αλλά και το φιλανθρωπικό της έργο.