Με υποτροφία της NASA σπούδασε ο δολοφόνος των Αμπελοκήπων!

Όπως αποκάλυψε ο 89χρονος πατέρας του, χρόνια τώρα, ο 52χρονος γιος του ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας που σπούδασε με υποτροφία της NASA…

Κι όμως ακόμα και τα καλύτερα «μυαλά» φτάνουν κάποτε στο άλλο άκρο. Ο λόγος για τον 52χρονο από τη Ζαχάρω που κατηγορείται για την δολοφονία της 48χρονης Ιρλανδής συντρόφου του στους Αμπελόκηπους.

Όπως αποκάλυψε ο 89χρονος πατέρας του, χρόνια τώρα, ο 52χρονος γιος του ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας που σπούδασε με υποτροφία της NASA αεροναυπηγός και για χρόνια εργάστηκε στην Αμερική για την συγκεκριμένη υπηρεσία, έως ότου διαγνώστηκαν ψυχολογικά προβλήματα που ανάγκασε τους υπευθύνους να τον απομακρύνουν.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο τραγικός πατέρας έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα από τη μοίρα. Έχει μείνει μόνος του πίσω στη Ζαχάρω να φροντίζει το δεύτερο γιο του – διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, που ταλαιπωρείται από μια σοβαρή ασθένεια, σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο ηλικιωμένος έχασε πριν χρόνια τη σύζυγό του όταν η ίδια δεν άντεξε να βλέπει τους γιους της να λυγίζουν από τις ασθένειες.

Ο 52χρονος που κατηγορείται για το φόνο της 48χρονης συντρόφου του, έχασε τη δουλειά του στη NASA πριν μερικά χρόνια. Επηρεασμένος και από αυτή την εξέλιξη επέστρεψε στην Ελλάδα και πριν δύο χρόνια γνώρισε την Ιρλανδή φίλη του, που σκότωσε.