Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας! Σκότωσε έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους 4 παιδιά

Ένα ακόμη μακελειό συγκλονίζει και βυθίζει τις ΗΠΑ στο πένθος. Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο προάστιο Σπρίνγκ στο Χιούστον του Τέξας, όταν άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, ηλικίας 4 έως 15 ετών!

Ο ύποπτος παραδόθηκε στην αστυνομία σύμφωνα με το cbc.ca. Πριν όμως, εκτός από τους έξι νεκρούς, πυροβόλησε και τραυμάτισε και μια γυναίκα, μητέρα τουλάχιστον ενός από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν.

Ο δράστης παραδόθηκε μετά από καταδίωξη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του Σερίφη της κομητείας Χάρις, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του μακελειού, στο Σπρινγκ, 40 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον, βρήκαν δυο ενήλικες και τρία παιδιά νεκρούς.
Στο σημείο βρέθηκε κι ένα τραυματισμένο παιδί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως το κίνητρο για το μακελειό ήταν ενδοοικογενειακό, ίσως ένας χωρισμός. Ο δράστης πυροβόλησε και έβδομο άτομο, μια γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι μητέρα τουλάχιστον ενός από τα παιδιά.

Ήταν εκείνη που αναγνώρισε τον δράστη και υπέδειξε στους αστυνομικούς ποιος είναι. Δεν είναι γνωστό αν θα θύματα είναι συγγενείς μεταξύ τους. Τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, εκείνος κάθισε στο αυτοκίνητό του και τους περίμενε ατάραχος.

ΠΗΓΗ: www.cbc.ca
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS