Συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ Κυρ. Γεροντόπουλου με Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ.Πολύκαρπο

 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, συναντήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014, με τον Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπο.

Ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ.κ. Πολύκαρπος και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. κυρι΄κος Γεροντόπουλος ολαισιούμενοι από τους Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ και Λεωνίδα Τζόνη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ.κ. Πολύκαρπος και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος πλαισιούμενοι από τους Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ και Λεωνίδα Τζόνη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Κατά την συζήτηση τους, ο Σεβασμιότατος αφού ευχαρίστησε τον κ. Γεροντόπουλο για την συμπαράσταση και βοήθεια προς την Μητρόπολη Ισπανίας και Πορτογαλίας, τον ενημέρωσε για θέματα της, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ μίλησαν και για τους Έλληνες που ζουν στις δυο χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ο κ. Γεροντόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, τόνισε τα εξής: «Όπως ανέφερα και στον Σεβασμιότατο, η Ελλάδα στηρίζει την Εκκλησία μας και τους Έλληνες του εξωτερικού σε κάθε γωνιά της Γης, γιατί επιτελούν σημαντικό έργο, βοηθώντας με την παρουσία και τις δραστηριότητες τους την πατρίδα».