ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Αξιολόγηση και συνδικαλιστές…

Γράφει ο Χρήστος Μαλασπίνας

Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει! Όχι που ξυπνήσανε τώρα κάτι πονηροί και θέλουνε, λέει, να κάνουνε αξιολόγηση στο δημόσιο!

Σηκώσανε τα φλάμπουρα οι συνδικαλίσταροι!  Κάτω η αξιολόγηση!

Η αξιολόγηση δεν θα περάσει!

Άδικο έχουν;

Αν ήτανε να κρατήσουν μόνον τους άξιους, τότε γιατί διόρισαν στο δημόσιο κάθε άσχετο κουμπάρο και κάθε ανίδεο ψηφοφόρο τους;

Γέμισε το δημόσιο με πτυχία μαϊμούδες, με κοπανατζήδες και ανεπρόκοπους και τώρα, λέει, θα τους …αξιολογήσουν!

Άδικο εχουν οι συνδικαλιστές που φωνάζουν ότι  η αξιολόγηση είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου και ότι στην πραγματικότητα  εκείνο που θέλουν είναι με πρόσχημα την αξιολόγηση να διώξουν χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους; Διότι μάλλον χιλιάδες είναι τα πλαστά προσόντα!

Σκέφτεσθε τι θα απογίνει το δημόσιο χωρίς τους …μη άξιους εργαζόμενους; Θα μπαίνετε στην Εφορία και θα βλέπετε όλα τα γκισέ να έχουν υπαλήλους! Θα βλέπετε ολους τους υπαλλήλους να εργάζονται! Και, το σπουδαιότερο, θα βλέπετε όλους τους εργαζόμενους υπαλλήλους να ανταγωνίζονται ποιός θα εξυπηρετήσει τους περισσότερους πολίτες!!! Τουτέστιν, ποιός θα εισπράξει περισσότερους φόρους!

Τσιτσς, καλέ τι Οργουλικά πράγματα είναι αυτά;

Οι άνθρωποι μπήκανε στο δημόσιο για εξασφάλιση! Αν ήτανε να δουλέψουν, έμεναν και στο χωράφι του πατέρα τους… Ε, όχι και να υποστούν τώρα αξιολόγηση…

Δεν μπορείτε κύριοι να αιφνιδιάζετε  τους λουφαδόρους!  Ούτε είναι δυνατόν να εκθέτετε ευϋπόληπτους πλαστογράφους! Έλεος πιά σ΄αυτήν την χώρα! Κανείς δεν μπορεί πλέον να είναι ήσυχος. Ούτε καν ο καλός ο πλαστογράφος! Πρέπει να υποστεί κι αυτός …αξιολόγηση!

Λοιπόν, πάει και τελειώσε. Κύριε Μητσοτάκη, μάζεψε τα σχέδιά σου και βάλ ‘ τους φωτιά! Εδώ είναι Ελλάδα και δεν είσαι ούτε ό,τι δηλώσεις, ούτε ό,τι πληρώσεις! Στην πραγματικότητα δεν είσαι ούτε και ό,τι εκλεγείς, αλλά αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι άμεσα…

Εδώ είσαι ό,τι θα ορίσει ο …πλαστογράφος!

Είσαι ό,ποια υπογραφή έχει μάθει να βάζει περισσότερο επαγγελματικά ο κατασκευαστής πλαστών πτυχίων!

Αυτούς ναι, τους πλαστογράφους πρέπει να αξιολογήσουν και να διώξουν όσους δεν είναι καλοί!

Διότι δεν μπορεί να σκας κάποια χιλιάρικα για ένα πανεπιστημιακό πτυχίο και να σε τσακώνουν στα πράσα στον πρώτο ερασιτεχνικό έλεγχο που θα κάνουν, στην πρώτη τυχούσα επαρχιακή πόλη!!!

Για να μην πούμε και ότι, τελικά, μόνον τους συνδικαλιστές θα έπρεπε να αξιολογήσουν!