Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Θεάτρου Κούκλας

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι τις παραστάσεις κουκλοθεάτρου που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, για πρώτη φορά, στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού Αγά Τοπτσούμπαση

Συνεχίζονται όμως και αυτή την εβδομάδα, σε έναν εξίσου μαγευτικό χώρο, αυτόν του Τεμένους του Αλή Χιλμή Πασά, στην οδό Πίνδου 1 (στέγη του σκακιστικού ομίλου «Ιππότης»), δίπλα στο κέντρο της πόλης. Σε αυτόν το χώρο, η ομάδα «Καραμπόλα» παρουσιάζει μέχρι και την Παρασκευή 8 Αυγούστου, την παράσταση “Ένας Δράκος στην Κάλτσα μου!” που βραβεύτηκε στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Κιλκίς.

Η ίδια παράσταση θα πραγματοποιηθεί άλλη μία και τελευταία φορά, το Σάββατο 9 Αυγούστου, στην αυλή του Αρχοντικού Αγά Τοπτσούμπαση, Έρνεστ Μπέβιν 2Γ και Κοδριγκτώνος γωνία (είσοδος από Έρνεστ Μπέβιν). Στον ίδιο χώρο, στις 10 Αυγούστου, η «Καραμπόλα» θα παρουσιάσει για μία μόνο φορά τη μουσική, διαδραστική κουκλοπαράσταση: «”Ο Ήλιος και ο Ποντικός”, βασισμένη σ’ ένα λαϊκό παραμύθι από το Τσεσμέ της Μικράς Ασίας, όπου οι ήρωες ψάχνοντας τη δύναμη τόσο μακριά απ ’αυτούς στο τέλος ανακαλύπτουν πως η δύναμη βρίσκεται μέσα τους!

Ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων: 20:30.

Διάρκεια παραστάσεων: 50 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 7ευρώ. Για παιδιά έως 3 ετών: Δωρεάν.

Για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους έχουμε μία προσφορά!

Το σινεμά 9 διαστάσεων “Ο Θρόνος του Ήλιου” θα κάνει έκπτωση 2 ευρώ στο εισιτήριο ενηλίκων και 1 ευρώ στο παιδικό εισιτήριο, με την επίδειξη του εισιτηρίου από το θέατρο κούκλας. Γι’ αυτό, σε όποια παράσταση κουκλοθεάτρου και αν έρθετε, κρατήστε το εισιτήριο σας για να το επιδείξετε στο ταμείο του σινεμά και να πάρετε την έκπτωση σας!! Ένα υπερθέαμα στην πόλη της Ρόδου, για την ιστορία της Ρόδου, που αξίζει να δείτε!

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Κούκλας είναι πρωτοβουλιά και οργάνωση του γραφείου εκδηλώσεων «Poeessa» Thematic Events (www.poeessa.com) σε επιμέλεια της Άννας Αχιολά και χορηγό επικοινωνίας το Ραδιόφωνο Λυχνάρι και για το διαδίκτυο το Rodos Ev\

Ευχαριστούμε το Γραφείο Μεσαιωνικής Πόλης και το Σκακιστικός Όμιλο «Ιππότη» για την παραχώρηση των χώρων καθώς και τη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου και το ΚΕΠ για την αρωγή.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις στο email: anna@poeessa.com