Έψαξε τους βιολογικούς της γονείς και ανακάλυψε ότι είχε παντρευτεί τον αδερφό της!

Η απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Βραζιλία. Μια γυναίκα αποφάσισε να βρει τους ανθρώπους που την έφεραν στον κόσμο αλλά την εγκατέλειψαν. Κι όταν τους βρήκε, ο κόσμος της γκρεμίστηκε: ο άνδρας και πατέρας του παιδιού της, ήταν ο βιολογικός της αδερφός!

Η 39χρονη Αντριάνα και ο 37χροος Λεάντρο είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κορούλα έξι ετών.

Και οι δυο έψαχναν τις γυναίκες που τους γέννησαν και οι οποίες τους εγκατέλειψαν. Νόμιζαν πως ήταν σύμπτωση πως και οι δυο έψαχναν μια γυναίκα που την έλεγαν Μαρία.

Η Αντριάνα δεν είχε δει τη μητέρα της απ’ όταν ήταν ενός έτους. Τότε, εκείνη έφυγε από το σπίτι και άφησε τη μικρή να μεγαλώσει με τον πατέρα της.
Ο Λεάντρο έμαθε σε ηλικία οκτώ ετών ότι η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει και πως η γυναίκα που γνώρισε σαν μητέρα του ήταν στην πραγματικότητα η μητριά του.

Ο Λεάντρο δεν έφυγε ποτέ από το Σάο Πάολο. Αντίθετα, η Αντριάνα έφυγε για να δουλέψει ως καμαριέρα, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά. Μετά από 15 χρόνια γάμου, η Αντριάνα χώρισε και τότε γνώρισε τον Λεάντρο.

Τότε ήταν που αποφάσισε να επιστρέψει στο Σάο Πάολο και σύντομα να συζήσει με τον Λεάντρο.

Τον περασμένο μήνα, η 39χρονη αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον ραδιοφωνικό σταθμό Globo και την εκπομπή The Time Is Now που ειδικεύεται στο να βρίσκει χαμένους συγγενείς. Αυτή την εβδομάδα, η Αντριάνα μίλησε με τη μητέρα της. Αλλά δε μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε.

Η γυναίκα, στο τέλος της συνέντευξης, αποκάλυψε στον αέρα ότι έχει ακόμη ένα παιδί που έχει εγκαταλείψει: τον Λεάντρο. Η πραγματική ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί και η Αντριάνα καταρρακώθηκε.

Το ζευγάρι, που δεν έχει παντρευτεί, αποφάσισε να μη χωρίσει, παρόλο που έμαθαν μετά από 10 χρόνια γνωριμίας ότι είναι αδέρφια.

ΡΗΡ:Ο Λεάντρο και η Αντριάνα δεν θέλησαν να αποκαλύψουν ούτε το επώνυμό τους ούτε και τα πρόσωπά τους.
ΠΗΓΗ: Daily Mail