“Σοκ” στο Περιστέρι! Αποκλείστηκε ο Ατρόμητος

Σκιά του καλού του εαυτού ο Ατρόμητος, γνώρισε την ήττα με 3-1(στην παράταση) στο Περιστέρι από την Σαράγεβο και παρά τη νίκη του με 2-1 εκτός έδρας, αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Το σκορ του πρώτου αγώνα φαίνεται πως προκάλεσε εφησυχασμό στην ομάδα του Ατρόμητου, η οποία μπήκε πολύ νωθρά στο ματς και απειλήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Βελόσκι. Μετά το 5λεπτο οι Περιστεριώτες έδειξαν να συνέρχονται όμως η κατάσταση αυτή δεν κράτησε για πολύ. Στο 24΄ο Ντούλεβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ταυλαρίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Τσέναμο, ενώ στο 32΄ λίγο έλειψε ο Πουζίγκασα να δώσει σκορ πρόκρισης στην Σαράγεβο.

Η καλύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν η κεφαλιά του Φυτανίδη πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και η Σαράγεβο κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 80΄ όταν ο Μπιλμπίγια εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και έκανε το 0-2.\

Ο Ατρόμητος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο κατάφερε να απαντήσει στο 86΄ όταν από ο κόρνερ του Γκαρσία ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί οι Βόσνιοι έδειξαν πιο φρέσκοι και αφού προειδοποίησαν με το δοκάρι του Στότσεφ στο 92΄ κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο γκολ με τον Μπίλμπιγια να κλειδώνει ουσιαστικά την πρόκριση της ομάδας του στο 105΄.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος (65′ Ναπολεόνι), Δημούτσος, Πίτου, Μπρίτο (75′ Μπάλλας), Καραμάνος, Φάμπιο (46′ Τάτος).

ΣΑΡΑΓΕΒΟ: Μπάντοβιτς, Μπάριτς (103 Πρότιτς), Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουζίγκατσα, Στόιτσεβ, Ντούλιεβιτς, Τσίμιροτ, Όκιτς (68′ Μπιλμπίγια), Ράντοβατς (68′ Κοβάσεβιτς), Βελκόσκι