Εβαλε εκτελεστή να σκοτώσει τον Αλβανό γαμπρό τους ζευγάρι Ελλήνων!

«Συμβόλαιο θανάτου» για τον 43χρονο γαμπρό τους, υπήκοο Αλβανίας, συνήψε τον περασμένο Μάρτιο ένα ζευγάρι Ελλήνων στους Γεωργιανούς Ημαθίας, οι οποίοι ανέθεσαν την ανθρωποκτονία σε 48χρονο Ελληνα έναντι χρηματικής αμοιβής 2.500 ευρώ!

Το σχέδιό τους, στο οποίο εμπλέκονταν συνολικά πέντε άτομα, αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς τού Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, που χτες και προχτές προχώρησαν στη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων.

Μάλιστα, της αρπαγής του 43χρονου, που συνέβη στις αρχές Αυγούστου, είχε προηγηθεί απόπειρα απαγωγής της 30χρονης συζύγου του από τον ίδιο 48χρονο. Η σορός του άτυχου άντρα δεν έχει ακόμη βρεθεί κι αναζητείται, αλλά όπως προκύπτει από μαρτυρίες είναι νεκρός.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, όλα ξεκίνησαν στις 2 Αυγούστου, όταν συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Ακολούθησαν έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις δύο παραπάνω υποθέσεις πέντε Ελληνες ηλικίας 48, 36, 54, 48 και 53 ετών (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα).

Οι πέντε εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν χθες και προχτές, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Όπως προέκυψε, τον περασμένο Μάρτιο, το ανδρόγυνο, ηλικίας 54 και 53 ετών, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να προβεί στην ανθρωποκτονία του γαμπρού τους. Την τέλεση της εγκληματικής ενέργειας ανέθεσαν έναντι αμοιβής στον 48χρονο, ύστερα από υπόδειξη – διαμεσολάβηση άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος, που ανέλαβε την ανθρωποκτονία, εντόπισε πριν από λίγες ημέρες (02.08.2014) τον άτυχο άντρα, σε συνεργασία με έναν 36χρονο.

Οι δύο δράστες ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται. Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν.

Ο 48χρονος, που τον μήνα Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας. Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.