Έκλεψε 220.000€ από τον άντρα της και σκηνοθέτησε… διάρρηξη

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα! Στην ίδια της την παγίδα έπεσε 47χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που έκλεψε από τον ίδιο της την άντρα 220.000 ευρώ και μετά τον… έστειλε να καταθέσει μήνυση για κλοπή!

Η 47χρονη γυναίκα ήξερε πως ο 60χρονος σύζυγός της έκρυβε στη σοφίτα του διαμερίσματός τους στη Λητή Θεσσαλονίκης 220.000 ευρώ. Και αποφάσισε να του τα… κλέψει!

Έτσι, στις 25 Μαΐου βρήκε την ευκαιρία όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι, πήρε τα χρήματα από την κρυψώνα στη σοφίτα και μετά έκανε το σπίτι άνω κάτω και άφησε την εξώπορτα ανοιχτή. Αφού σκηνοθέτησε τη διάρρηξη στο σπίτι της, περίμενε…

Όταν ο άνδρας της επέστρεψε και είδε τι είχε συμβεί αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για κλοπή.

Όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου για τη 47χρονη, που στο μεταξύ είχε κρύψει τα χρήματα σε ειδική κρύπτη στο σπίτι της αδερφής της. Αλλά η έρευνα της αστυνομίας δεν άργησε να βρεί την άκρη του νήματος! Έτσι αποκαλύφθηκε ότι εκείνη είχε στην κατοχή της το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων καθώς και 1000 δολάρια ΗΠΑ.

Η σύζυγος ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υφαίρεσης.
ΠΗΓΗ: NewsIt.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΠΕ