Ανείπωτη τραγωδία στη Λευκάδα – Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων κατά την διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή μέσα στο αποστακτήριο
– Και οι τρεις πέθαναν από αναθυμιάσεις
– Προσπάθησαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον
– Βυθισμένη στο πένθος ολόκληρη η Λευκάδα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τις αισθήσεις τους σε αποστακτήριο στην Καρυά και όταν μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Ο πρώτος από αυτούς ανοίγοντας την δεξαμενή λιποθύμησε ακαριαία από αναθυμιάσεις.

Στη συνέχεια ο δεύτερος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πρώτο έχασε και αυτός τις αισθήσεις του, όπως και ο τρίτος ο οποίος έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Οι φωνές του τρίτου άνδρα πριν λιποθυμήσει αναστάτωσαν τους γείτονες με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το θλιβερό γεγονός και ειδικά οι δικοί τους άνθρωποι που μεταβαίνουν στο νοσοκομείο Λευκάδας ο ένας μετά τον άλλον.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες, ηλικίας 55, 57 και 62 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησαν να κάνουν εργασίες σε ημιτελή δεξαμενή που βρισκόταν στο κτίριο.

Όταν, όμως, ο πρώτος άνδρας κατέβηκε στην δεξαμενή εισπνευσε δηλητηριώδη αέρια που πιθανότατα είχαν συσσωρευθεί στη δεξαμενή. Ακολούθησε ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος επίσης λιποθύμησε επιχειρώντας να βοηθήσει τον φίλο του ενώ την ίδια τραγική τύχη είχε και ο τρίτος άνδρας που προσπάθησε να σώσει τους άλλους δύο.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συνέβη ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: lefkasnews.gr