Πολλές δοκιμές και ήττα 2-1 για τον Ολυμπιακό από τη Φενέρ

Aθήνα
Με δύο απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ μία του Ερκίν στο 35’ κι άλλο μία του Εμρέ στο 81’ η Φενέρμπαχτσε σφράγισε την ανωτερότητά της κόντρα στον Ολυμπιακό στο φιλικό των δύο ομάδων στην Κωνσταντινούπολη, που έληξε με 2-1 χάρη σε μία ακόμα εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά από τον Χολέμπας στο 95′.Η ελληνική ομάδα είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 28′ με τον Κασάμι να αποτυγχάνει να σκοράρει απέναντι στον Βολκάν, όμως στη συνέχεια οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι. Στο 32′ ο Ρομπέρτο απέκρουσε με δυσκολία την κεφαλιά του ο Σο και στο 35′ ο Ερκίν με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 43′ ο Σο έχασε νέα ευκαιρία και στο 45′ ο Ρομπέρτο σταμάτησε νέα προσπάθεια του Σο.

Ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 70′ να ισοφαρίσει με τον Ντοσεβί και στο 81′ πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Εμρέ έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις (94′) ήταν η σειρά του Χολέμπας με απευθείας φάουλ να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Στο ματς χρειάστηκαν να σημειωθούν δύο «τάιμ-άουτ», προκειμένου οι παίκτες να δροσιστούν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» έκανε ο Αφελάι.

Φενερμπαχτσέ (Ισμαΐλ Καρτάλ): Βολκάν, Ερκίν, Άλβες, Μπεκίρ, Μ. Τοπούζ (61’ Σερντάν), Εμρέ (84’ Σελτούκ), Μ. Τοπάλ (90+1′ Μπερκαϊτσάν), Μεϊρέλες, Σο (79’ Γουεμπό), Κάουτ (61’ Άλπερ), Εμενίκε (84’ Χασάν.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (62’ Σαλίνο), Μποτία, Αμπιντάλ (46’ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά (46’ Ντοσεβί), Κασάμι, Μπουχαλάκης (62’ Χολέμπας), Γκαζαριάν (62’ Σάμαρης), Φουστέρ (46’ Σαβιόλα), Διαμαντάκος (62’ Αφελάι).

Newsroom ΔΟΛ