Αποκάλυψη για το χαμένο Boeing: Χάκερ έκλεψαν απόρρητα στοιχεία της έρευνας!

Νέα στοιχεία σχετικά με την έρευνα για την εξαφάνιση του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών έρχονται στο φως της δημοσιότητας για να ρίξουν περισσότερο… σκοτάδι στην υπόθεση που συνταράσσει εδώ και πέντε περίπου μήνες όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν μόλις σήμερα το φως της δημοσιότητας, μία μόλις μέρα μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing από τα ραντάρ, ομάδα κινέζων χάκερ υπέκλεψε απόρρητα στοιχεία από τις έρευνες και τις καταθέσεις.
Όπως αποκαλύφθηκε, με την κάλυψη ότι εκπροσωπούσαν μέσα ενημέρωσης, έστελναν email στις αντίστοιχες υπηρεσίες, με ένα συνημμένο αρχείο. Όταν οι παραλήπτες άνοιγαν αυτό το αρχείο, ο ιός αντέγραφε όσα στοιχεία σχετικά με τις έρευνες μπορούσε να ανιχνεύσει στον συγκεκριμένο υπολογιστή και τα έστελνε μέσω email σε έναν υπολογιστη στην Κίνα.
Ειδικοί στους υπολογιστές σημειώνουν ότι μία τέτοια κυβερνο-επίθεση άπαιτεί ειδικές γνώσεις, και δε θα μπορούσε να εκτελεστεί αποτελεσματικά από μη εξειδικευμένους χάκερ.
Να σημειωθεί ότι οι επιθέσεις αυτές των χάκερ, σημειώθηκαν τη στιγμή που οι κινεζικές Αρχές επέρριπταν ευθύνες στις Μαλαισιανές για την καθυστέρηση στη διαδικασία αναζήτησης της αλήθειας.
Η Πτήση MH370370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών (MH370/MAS370) ήταν πτήση επιβατηγού αεροσκάφους, το οποίο εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014. Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας με προγραμματισμένο προορισμό το Πεκίνο της Κίνας. Η επαφή με το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας χάθηκε μία ώρα μετά την απογείωσή του. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 227 επιβάτες από 15 χώρες, καθώς και 12 μέλη του πληρώματος. Την ίδια μέρα που εξαφανίστηκε, ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στον Κόλπο της Ταϊλάνδης και στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Πηγή:newsit.gr