Σεπτέμβριος 2014: Αξίζει να δείτε… στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

    Σεπτέμβριος 2014: Αξίζει να δείτε…

Πολιτιστικές Δράσεις Σεπτεμβρίου 2014


Σεμινάρια Πολιτισμού – Έναρξη εγγραφών
Οι εγγραφές για τα σεμινάρια ξεκίνησαν στις 3 Σεπτεμβρίου 2014!

 

 

 

 

Αφιέρωμα στον ποιμενικό βίο: Πολιτιστική κληρονομιά & οικονομική ανάπτυξη 
Διεθνές συνέδριο για την ποιμενική ζωή, με σκοπό την μελέτη, ερμηνεία και ανάδειξη της αξίας της ποιμενικής κληρονομιάς στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος CANEPAL. To συνέδριο διοργανώνεται από το Κέντρο Αναπτυξιακών Μελετών – PRISMA σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και με την υποστήριξη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Hellenic American College.
Πέμπτη 11 – Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Opera: Are we all invited?

Ανοιχτή συζήτηση στα Αγγλικά για την όπερα και την απήχησή της στο κοινό στο πλαίσιο της διεθνούς σειράς debate με τίτλο ”Battle of Ideas”. Συμμετέχουν οι: Τζένη Αρσένη (σκηνοθέτης, δραματουργός, Adjunct Professor Hellenic American University), Δημήτρης Κιουσόπουλος (αρθρογράφος, ιστορικός όπερας, Ελευθεροτυπία), Γιάννης Τσελίκας (Μουσικός, Συνθέτης, Επίκουρος Kαθηγητής Hellenic American University), Dolan Cummings (συνεργάτης του Institute of Ideas, συντάκτης στα Culture Wars και Debating Humanism). Συντονίζει ο Alan Miller (συν-διευθυντής του NY Salon και συνιδρυτής του London’s Truman Brewery). Σε συνεργασία με το Hellenic American College και το Institute of Ideas του Λονδίνου.
Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014, 19:30

Βραβεία Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2014

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Goethe-Institut Athen, το Instituto Cervantes de Atenas και το Ινστιτούτο της Δανίας στην Αθήνα σας προσκαλούν στην Aπονομή Βραβείων Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2014. Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε τέσσερις μεταφραστές της αγγλόφωνης, γερμανόφωνης, ισπανόφωνης και δανέζικης λογοτεχνίας.
Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, 20:00
Σας καλοσωρίζουμε στο αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας!MEET THE HELLENIC-AMERICAN EXPERIENCE
YOU KNOW HAU: WE KNOW HOW

57 Χρόνια Πρώτοι στο Χώρο της Εκμάθησης Αγγλικών…
γιατί όταν μιλάμε για Αγγλικά, η πείρα κάνει τη διαφορά!!!

Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά μας βρίσκει με διάθεση ανανέωσης και αν και εσείς νομίζετε ότι χρειάζεται να «φρεσκάρετε» λίγο τα Αγγλικά σας ή να ξεκινήσετε πάλι αυτό που εδώ και κάποια χρόνια είχατε αφήσει πίσω σας, τότε θα χαρούμε πάρα πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας καλωσορίσουμε στο αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας!

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και στην εκπαίδευση ενηλίκων, το ΝΕΟ Πρόγραμμα Αγγλικών για Ενήλικες έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να:

ΜΕΙΩΝΕΙ το χρόνο σπουδών, εξοικονομώντας σας έτσι χρόνο και χρήμα…
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ την επιτυχία στις εξετάσεις
&
ΕΓΓΥΑΤΑΙ ότι η γνώση σας στα Αγγλικά δεν θα είναι μόνο στα «χαρτιά»!!

Εάν τα παραπάνω σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά!

Προσφερόμενα Μαθήματα:

Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες στις εγκαταστάσεις μας:

Online μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες:

  • Τμήματα Αγγλικών Οnline: για εσάς που είστε ήδη στην ψηφιακή εποχή και που η απόσταση πλέον δεν μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο!
  • eTutoring: Εξάσκηση στον προφορικό λόγο από το σπίτι μου ή το γραφείο; Και όμως ΝΑΙ!
Μαθήματα ΕλληνικώνΟκτώβριος 2014 – Μάιος 2015

 

Το Πρόγραμμα Νέας Ελληνικής Γλώσσας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης από 6 Οκτωβρίου 2014 προσφέρει μαθήματα Ελληνικών σε όσους θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Ελληνικά τους και να προετοιμαστούν για τις Εξετάσεις Ελληνομάθειας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.