Πειστικός Ολυμπιακός! 3-0 τον ΟΦΗ, και ο ΠΑΟΚ την Νίκη Βόλου

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΟΦΗ και έφτασε άνετα στη νίκη με 3-0 και πλέον σκέφτεται μόνο την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκπληκτικό γκολ έβαλε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Άνοιξε λογαριασμό ο Ντουρμάζ ενώ ο Αντελέγιε με απίθανο αυτογκόλ έκανε το 1-0.
Την καλύτερη δυνατή προπόνηση έκαναν οι παίκτες του Μίτσελ ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Ατλέτικο για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ερυθρόλευκοι” στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλοί αλλά το απίθανο αυτογκόλ του Αντελέγιε και το λάθος του Λόρια, έλυσε τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκανε ό,τι ήθελαν και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και από την αρχή του αγώνα επέβαλε το ρυθμό του κόντρα στον ΟΦΗ των πολλών απουσιών. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν απειλούσαν ιδιαίτερα την εστία του Λορία και η πρώτης τους σημαντική στιγμή ήρθε στο 14′ με την κεφαλιά του Τσόρι την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Κρητικών.

Στο 22′ μπήκε το αυτογκόλ της χρονιάς. Ο Μαζουακού που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, έκανε τη σέντρα και ο Μαζουακού με στραβοκλωτσιά κρέμασε τον τερματοφύλακά του.

Οι Κρητικοί δεν βγήκαν ποτέ μπροστά οπότε ο Ολυμπιακός κρατούσε με ευκολία τη μπάλα στα πόδια του. Και το δεύτερο γκολ ήρθε από μεγάλο λάθος παίκτη του ΟΦΗ. Αυτή τη φορά το λάθος έγινε από τον Λορία και ο Ντουρμάζ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει λογαριασμό στη Σούπερ Λίγκα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο εντυπωσιακά σουτ του Κασάμι, με τον Λορία να αντιδρά εξαιρετικά και στις δύο περιπτώσεις.

Ότι δεν κατάφερε ο Κασάμι το πέτυχε με καταπληκτικό τρόπο ο Τσόρι. Στο 54′ ο Αργεντινός νίκησε τον Λορία στέλνοντας τη μπάλα στο… παραθυράκι.

Αμέσως μετά το τρίτο τέρμα, ο Μίτσελ έριξε στο ματς τον Μήτρογλου ο οποίος αποθεώθηκε στην επιστροφή του στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να είναι πολύ επιθετικοί στο δεύτερο μέρος και ο Μπενίτες έφτασε πολύ κοντά στο πρώτο του γκολ στην Ελλάδα αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε αν και ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες με τον Μήτρογλου και τον Ντουρμάζ. Ντεμπούτο έκανε και ο Μιλιβόγιεβιτς που έβγαλε το ενενηντάλεπτο όπως και ο Αυλωνίτης.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μαζουάκου, Σαλίνο, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (68′ Μπουχαλάκης), Ντουρμάζ, Τσόρι (57′ Μπενίτες), Κασάμι, Διαμαντάκος (55′ Μήτρογλου)

ΟΦΗ: Λορία, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (62′ Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κλέιτον Τζορτζ (62′ Φερούζ), Λαμπρόπουλος, Μειτέ, Περογαμβράκης (79′ Ροβίθης), Στάθης, Μακρής.

Σάββατο
Βέροια-Κέρκυρα 2-1
ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 3-0
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0

Κυριακή
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 14/9 16:00
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 14/9 18:15
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 14/9 18:15
Λεβαδειακός-Πανθρακικός 14/9 18:15
Καλλονή-Παναθηναϊκός 14/9 20:30
Εργοτέλης-Πλατανιάς 15/9 19:30