Στην Αθήνα έφτασε η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga

Αθήνα
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στη Lady Gaga οι θαυμαστές της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

H εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια, που έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην Αθήνα εντυπωσίασε με ακόμη μία αποκαλυπτική εμφάνιση.

16 φωτογραφίες

Το ενδιαφέρον για την Lady Gaga είναι μεγάλο και χαρακτηριστικό είναι ότι από νωρίς το μεσημέρι φωτορεπόρτερ είχαν περικυκλώσει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα, όπου θα μείνει η εκκεντρική ερμηνεύτρια.

Η Lady Gaga ετοιμάζεται για το φαντασμαγορικό της σόου «Artpop Ball» που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.
Με τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα πιο χαμηλού κόστους εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,5 ευρώ, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι, πήγε στο Τελ Αβίβ στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ χθες, Τρίτη, παρουσιάστηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της Lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας στην Αθήνα μαζί με άλλες γνωστές επιτυχίες της.

Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, για άλλους «το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής», περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτυ – στοιχεία που ενσωματώνονται πάντοτε σε όλα τα σόου της διάσημης τραγουδίστριας.

Η τεράστια σκηνή που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ την παραμονή της συναυλίας της από τους τεχνικούς που την ακολουθούν σε όλη τη παγκόσμια περιοδεία της, θα είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και πέντε μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά.

Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ., το ύψος 21μ., και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Θα τοποθετηθούν δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:00 ενώ οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ώς τις 24 Νοεμβρίου σε: Αμβέρσα, Άμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Σέφιλντ και Νιούκαστλ.

Newsroom ΔΟΛ