Η χρυσή επέτειος του τέως με την Αννα Μαρία

Με εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ φιλοξενούν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης τη χρυσή επέτειο γάμου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας, καθώς η μέχρι τις 19 Ιουνίου βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία έπειτα από ένα μακρύ διάστημα απόσυρσης στο εξοχικό παλάτι στη Μαγιόρκα, και τις φήμες για διαζύγιο από τον Χουάν Κάρλος, έκανε το βράδυ της Τετάρτης την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες, η ιταλική εφημερίδα Repubblica τάραξε τα ισπανικά νερά με το δημοσίευμα που ήθελε το πρώην βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας να παίρνει διαζύγιο, τώρα που πέταξε από πάνω του την κορώνα.

Κατά τα άλλα, ο Κωνσταντίνος και η Αννα Μαρία επέλεξαν να γιορτάσουν το βράδυ της Τετάρτης την 50η επέτειο γάμου τους στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης μαζί με την οικογένειά τους.

Ορισμένοι νοσταλγοί του θεσμού περίμεναν στη Διονυσίου Αεροπαγίτου για να δουν την τέως βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ δεν δίστασαν να βγάλουν και selfie με τους παρευρισκομένους.

Κωνσταντίνος – Αννα Μαρία

Σοφία

Μαρί Σαντάλ – Παύλος – Αννα Μαρία – Κωνσταντίνος – Αλεξία μετά του συζύγου της – Θεοδώρα – Φίλιππος

Τατιάνα – Νικόλαος

Παύλος – Μαρί Σαντάλ

Ειρήνη

Νοσταλγοί του θεσμού βγάζουν selfie με τους Παύλο και Μαρί Σαντάλ

Σοφία – Φίλιππος