“Ομογενής” η … Lady Gaga! Δούλεψε σε ελληνικά εστιατόρια, είχε σχέση με Έλληνα ομογενή… Κεφαλογιάννη: Σημαντικά τα καλά της λόγια για την Ελλάδα

“Η Ελλάδα είναι η ωραιότερη χώρα στον κόσμο”. Με αυτή τη φράση, η Lady Gaga καλωσόρισε το ελληνικό κοινό στο φαντασμαγορικό της show. “Αν η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας και όλη αυτή η καταπληκτική αρχιτεκτονική σας μπορεί και επιβιώνει, μπορείτε να επιβιώσετε κι εσείς”, είπε και αποθεώθηκε.

Μάλιστα, αποκάλυψε την ελληνική της… καταγωγή, λέγοντας ότι, όταν στα 14 της ζήτησε χαρτζιλίκι από τον πατέρα της, αυτός της είπε να βρει δουλειά. Και εκείνη άρχισε να δουλεύει σε ένα ελληνικό εστιατόριο, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, το “Αιγαίο” και σε άλλα δύο στη συνέχεια.

Όπως είπε, τα πήγε ιδιαίτερα καλά, καθώς ο ιδιοκτήτης την άφηνε στο πόδι του κάποιες ώρες! “Είμαι κι εγώ μια από εσάς. Να μην ξεχνάτε να κάνετε όνειρα για να φτάσετε πολύ ψηλά, στα αστερια”.

Αποκάλυψε ακόμα ότι ‎λίγα χρόνια μετά είχε σχέση και με Έλληνα ομογενή, κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθε και λίγα ελληνικά, χωρίς όμως να μιλήσει εκτός από “ευχαριστώ”, “σας αγαπώ” κλπ.

Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Με casual, αλλά ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία του φθινοπώρου και μίλησε για το θέαμα που παρακολούθησε, αλλά και για τα θετικά λόγια που είπε η Lady Gaga για τη χώρα μας.

Σε δηλώσεις στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, η Υπουργός ανέφερε: “Το ότι τραγούδησε φορώντας την ελληνική σημαία και είπε τόσο ωραία πράγματα για τους Έλληνες και τη χώρα μας ήταν πολύ σημαντικό. Πρόκειται για μια μεγάλη καλλιτέχνιδα με πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως και είτε μας αρέσει το είδος μουσικής που υπηρετεί, είτε όχι, σημασία έχει πως ακούστηκαν από εκείνη τόσο καλά λόγια για την Ελλάδα”.

Με στοιχεία από news.gr- tlife.gr