Αντίποινα τζιχαντιστών στους Γάλλους με νέο φρικιαστικό αποκεφαλισμό

Νέο φρικιαστικό βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές, αυτή τη φορά με τον αποκεφαλισμό του Γάλλου ομήρου, Ερβ Γκουρντέλ.

Ο 55χρονος ορειβάτης απήχθη στην Αλγερία την περασμένη Κυριακή και η οργάνωση Τζουντ αλ Χαλίφα (“Στρατιώτες του Χαλιφάτου”) που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος απείλησε τη Γαλλία ότι θα τον εκτελέσουν, αν δεν σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον τους. Η διορία ήταν 24 ώρες και έληξε…

Το βίντεο αρχίζει με την ανακοίνωση του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ότι η χώρα θα προχωρήσει σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον των τζιχαντιστών.. Ακολουθούν πλάνα από μαχητικά αεροσκάφη που στοχεύουν
τις βάσεις του Ισλαμικού Κράτους.

Αμέσως μετά, τέσσερις τζιχαντιστές βρίσκονται όρθιοι πίσω από τον αδικοχαμένο 55χρονο, ο οποίος είναι γονατιστός. Ένας από τους μαχητές διαβάζει το “Αιματηρό μήνυμα για τη γαλλική κυβέρνηση”, όπως είναι και ο τίτλος του βίντεο.

Αυτός είναι ο τέταρτος αποκεφαλισμός που βιντεοσκόπησαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ύστερα από τις εκτελέσεις των Αμερικανών δημοσιογράφων, Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ, καθώς και του Βρετανού ομήρου, Ντέιβιντ Χάινς.

ΣΗΜ: Η ΡΗΡ αρνείται να δημοσιεύσει φωτογραφίες των αποκεφαλισμών.