Είχαν κόψει στη μέση με ηλεκτρικό πριόνι τον άνδρα στο Αιγάλεω

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στο πτώμα του άνδρα που βρέθηκε το ξημερώματα της Τετάρτης, κοντά σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, οι δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος έκοψαν στη μέση τον άτυχο άνδρα ενώ τον ακρωτηρίασαν για να μην αναγνωριστεί το θύμα από τα δακτυλικά αποτυπώματα, όπως αναφέρει το star.gr.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο άψυχο κορμί του, ώστε να «σβήσουν» τα ίχνη τους, ενώ οι ίδιες θέλουν τους δράστες να χρησιμοποίησαν ηλεκτρικό πριόνι για τον διαμελισμό του, μιας και το πτώμα είναι κομμένο με τρομερή ακρίβεια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 2 και μισή τα ξημερώματα, κλήθηκε η πυροσβεστική για να σβήσει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Στεφ. Σαράφη και Μούδρου στο Αιγάλεω. Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, βρέθηκε κοντά στον κάδο το πτώμα τυλιγμένο με σεντόνι και σακούλες σκουπιδιών, το οποίο ήταν απανθρακωμένο από τη μέση και πάνω.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα στη γύρω περιοχή.