Το ελικοπτεράκι ήταν …βόμβα και έσκασε στον αέρα!

Ίχνη εκρηκτικού μηχανισμού βρήκαν οι ειδικοί του ΤΕΕΜ στα υπολείμματα του μικρού ελικοπτέρου (μοντέλου) που έπεσε κοντά στο σπίτι του προέδρου των ΑΝ. ΕΛ. Πάνου Καμμένου στη Βουλιαγμένη

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό ελικόπτερο “έσκασε στον αέρα”. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως όχι τυχαία η έκρηξη σημειώθηκε μια ανάσα από το σπίτι γνωστού επιχειρηματία που είχε γίνει στο παρελθόν στόχος επίθεσης και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Ο επιχειρηματίας διαθέτει καταστήματα duty free σε αεροδρόμια της Ελλάδας και της Τουρκίας και τέεσρα χρόνια πριν είχε δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι στην είσοδο του σπιτιού του από έναν άγνωστο.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο έχουν εντοπίσει πολλά κομμάτια του τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου τα οποία έχουν “μαρκάρει” για να τα περισυλλέξουν ώστε να γίνει έρευνα για τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Αρχικά σήμανε συναγερμός καθώς 50 μέτρα πιο πάνω απ’ το σημείο της έκρηξης βρίσκεται το σπίτι του Πάνου Καμμένου, στη συνέχεια όμως όταν οι αστυνομικοί είδαν σε ποιον ανήκει το σπίτι στο οποίο εξερράγη το ελικοπτεράκι οι έρευνες άλλαξαν κατεύθυνση.

Το επεισόδιο θα μπορούσε να είναι εντελώς αθώο καθώς κοντά στην περιοχή βρίσκεται λέσχη μοντελιστών και εύκολα θα μπορούσε ένα από τα μοντέλα να χάσει τον δρόμο του, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιος “μοντελιστής” ενώ αντίθετα βρέθηκε εκρηκτική ύλη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Πηγή:  newsIt.gr.